Novoroční poselství 2023 Kryon

…v rámci vysílání Double Digit/”Dvouciferného dne/Dvojčísla” nebo Dvoučíselného dne s Adironndou,
1.1. 2023

(Adironndino poselství najdete níže)

Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

A tak je tu začátek roku a já řeknu něco, co jsem říkal už dříve, když jsem shrnoval některá minulá sdělení, a to i z tohoto loňského roku. Tento začátek roku pro vás, tento příznivý čas, kdy se těšíte na nové věci, na druhé straně závoje to tak nefunguje. Vy jste si rozčlenili svůj život a očekáváte pak zprávy v kalendářních termínech, a to není způsob, jakým energie na planetě funguje. A přesto jsme tím s vámi po léta procházeli a uděláme to znovu.

Poslední dva roky jsme vám dali stejné jméno (roku), stejné slovo, stejnou energii. „Co se stane letos?“ ptali jste se loni a předloni. A my jsme řekli, že to bude rok odhalení (zjevení), a pak jsme to zopakovali, rok odhalení. A někteří z vás řekli: „To ale nemůžeš udělat dvakrát!“ (Kryonův smích), protože se to nevejde do škatulek. Řekli jste: „Ne, musíš mít něco nového.“ A tak říkáme: „No, právě jste viděli dva roky, které si byly velmi podobné, že?“

Dva roky odhalení. Co se odkrylo?  No, tady se to trochu komplikuje, protože když říkáme, že budeme mít rok odhalení, chcete, aby andělé sestoupili a zjevili dary Ducha. Kdo si myslel, že bude odhalena válka? A co se v té válce vlastně odhaluje? A odpověď je následující: „To, co se odhaluje a co se dělo v posledních dvou letech, je přesně to, co jsem vám před časem prorokoval, když jsem řekl, že když začnete na Zemi vyzařovat světlo, přijde reakce, přijdou ti, kteří to nechtějí, přijdou ti, kteří vás budou táhnout zpátky a budou se snažit vytvořit to, co bylo.

Vidíte něco z toho? Vidíte nějaké snahy vtáhnout vás zpět do staré energie, v mnoha vrstvách, mnoha způsoby? A odpověď zní „ANO“. Ve skutečnosti to je vše, co vidíte. Takže to, co vám bylo odhaleno, je to, co jsem vám řekl. Řekl jsem, abyste hledali ty, kteří chtějí oživit starší energii, jíž se nechcete nijak účastnit. A oni se o to budou snažit a budou zde a budou se snažit a někteří z nich nejsou jemní. Někteří z nich jsou světoví vůdci. A musíte to vidět v mnoha vrstvách.

Věci se mění a nezmění se tento měsíc, možná ani příští měsíc. Možná, že až před vámi budu sedět příští rok, předám vám znovu stejné slovo. A opět budou námitky. Ale já vám řeknu, jaká je energie, zda bude pomalá, nebo rychlá.

Nechtěli byste slyšet, že právě tento rok 2023 bude o řešení? No, to slovo vám neřeknu, protože to přijde později. Co se stane, když máte nějakou zkušenost, blízký zážitek, nemoc nebo uzdravení, co se stane potom? Odpověď zní: ZOTAVENÍ. A to je slovo, které se chystám použít.

Začínáte se vzpamatovávat z odhalení, která vám nevyhovují. Zotavení je velmi pozitivní myšlenka a velmi pozitivní věc. Zotavujete se z věcí, které nefungovaly, a to znamená, že se pustíte do věcí, které budou fungovat. Zotavujete se z věcí, které byly hrozné a strašné, a v tomto zotavování se uzdravujete. Zotavení má tolik vrstev, ale právě k tomu směřujete.

V tom zotavení se stanou věci, které nečekáte, pokud jde o válku. Uvidíte to. Některé věci, které neočekáváte, pokud jde o ty, kteří se účastnili té války. Uvidíte. V této oblasti právě teď působí tolik věcí, které jsou neočekávané a které vás uvedou do zotavení.

Když procházíte nemocí – budeme jí říkat stará energie – tak se nejprve odhalí a pak se začne uzdravovat. A vy se dostanete na místo, kdy můžete říct: „Už nejsem nemocný. Uzdravuji se.“ To je stav této planety, když se na věci posvítí světlem. A teď se nenechte mýlit, objeví se některé nové věci, které budou ošklivé, a všechny jsou součástí scénáře, který jsem vám dal při odhalení. Vidíte, jak se tyto věci musí promíchat. Nejsou to tvrdé změny z jedné energie na druhou. A to je to, co jsme vám chtěli říct. Ale obecně bude rozhodujícím slovem zotavení.

Drazí, já miluji lidstvo. Tolik let jsem vám říkal, že tento posun přijde. A teď je tady a vy jste uprostřed něj a vidíte, jak se dějí úžasné věci: nové způsoby, jak věci dělat, jak se věci uklízejí a jak dochází k velkému zotavení. Pokračujte v tom. Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

~ Kryon

https://www.youtube.com/watch?v=e2c9hhjuoJE    28:35 –  34:58

 

Novoroční poselství 2023
Adironnda v rámci Kryonova vysílání Double Digit/”Dvouciferného dne/Dvojčísla”, nebo Dvoučíselný den
1.1. 2023

Adironnda pokračuje v Kryonově poselství pro rok 2023. Toto je z novoročního vysílání „Dvojčíslo“. Kryon channeloval těsně před Adironndou, takže jde skutečně o pokračování stejného poselství. Adironndu channeluje Marilyn Harperová, která vystupovala společně s Leem Carrollem, když častěji cestovali.

Ach, tak to je dobrý den pro vás, dobrý den pro vás, dobrý den pro vás, dobrý den pro vás, dobrý den pro vás, dobrý den pro vás a dobrý den pro vás. Je tak dobré vidět každého z vás v tento den 1.1.2023, eh. Nemysleli jsme si, že to někdy přijde, eh. A je to tady, jasné a krásné. Všechno to dává dohromady Devítku. Ano, jak říká náš drahý přítel Kryon, ukončujeme tento cyklus. Spojujeme se novými způsoby. Je to čas zotavení, čas odhalení, čas uznání. A my bychom tam dali ještě jedno „R“: zotavení, odhalení a revoluce (angl.: recovery, revelation and revolution). Ne že byste se bouřili proti věcem, ale revoluce ve způsobu, jakým dochází ke změně.

A s tou revolucí, ta změna se děje, abyste věděli, že 9 je o odložení těch starých cest, metod, těch starých návyků, těch starých frekvencí, těch starých energií, těch starých… Znáte ten starý svetr, který máte ve skříni a který se vám prostě líbí a je celý takový hezký a má díry? Odložte ho. Nikdo už ho nechce vidět. Pochopte, že k vám přichází úplně nový svetr, úplně nová energie, do které jste vstoupili.

Víme, že se cítíte trochu jako, víte, když dítě skočí doprostřed louže vody a voda se rozstříkne všude kolem a vy máte chuť do té louže vody prostě vstoupit a nechat ji vsáknout do bot? No, na to už je pozdě. Jste v té louži, už jste skočili a všechno se vylilo ven. Tak to pochopte v této energii a v této frekvenci. Takže v této frekvenci, jak se pohybujete vpřed, se děje to, co se děje v režimu zotavení. Uznáváte tuto energii. Uznáváte ji. Tak nějak ji odkládáte.

A obava spočívá v tom, že nevidíte dál. Nevidíte rok, dva, tři a budoucnost, protože všichni a jejich bratr a sestra a teta a strýc a bratranec a matka a otec a nevlastní matka a otčím, všichni mají novou předpověď. Ale je jen jedna, které můžete opravdu věnovat pozornost, a tu jste právě slyšeli.

Pochopte tedy, že jste součástí tohoto božského plánu. Jste podstatou tohoto plánu. Jste uznáním a pochopením a zkoumáním nových způsobů, jak věci dělat. Takže pochopte, že když máte tento nový způsob, jak to dělat, když máte tuto frekvenci a nemáte žádný návod k použití, je to něco jako… takže se chystáte kempovat – ano, hm – a jedete kempovat a jdete si koupit stan, jeden z těch malých stanů se všemi těmi kovovými věcmi, které se zvedají a drží stan nahoře.

A všechno je perfektní a vy otevřete tašku se stanem, protože jste ji neotevřeli předem, protože víte, jak se stan skládá. To mohla být chyba, protože jste se na to nepodívali, než jste se dostali doprostřed divočiny. A když jste stan otevřeli, zjistili jste, že návod je v japonštině a vy v tuto chvíli japonsky neumíte. Tak jste začali channelovat svého vnitřního Japonce a zkusili jste, jestli to dokážete vyřešit, a podařilo se vám to. A pak si uvědomíte, že tam chybí jeden kolík – víte, ta věc, která jde podél okraje stanu a která vlastně drží bok.

A to je něco jako nová energie. Budete mít pocit, že vám nějaká část chybí. Takže, jak už jsme zmínili, jste skaut a skautka, buďte připraveni, ano? Takže místo toho, abyste vyšilovali a říkali si: „Ach, ten obchod, jak to mohli udělat? Ach, ta energie, vždyť si nemůžu přečíst návod. Musím někoho nasměrovat, aby mi návod vydal. V té energii, jak je to možné?„.

Místo toho se posaďte. Posaďte se v tichu a podívejte se na svůj krásný stan. A pak se rozhlédněte kolem sebe a podívejte se, co máte k dispozici, co je dlouhé a úzké. Jste v lese, takže tam musíte mít stromy. A pravděpodobně z jednoho stromu právě upadla větev přesně tam, kde jste ji mohli najít, abyste ji použili k podpoře stanu, místo toho, co jste očekávali – místo kovové tyče. Taková je nová energie. Proto vás žádáme, abyste nevstupovali do této nové frekvence, do tohoto nového světa, do tohoto nového roku, který je rokem sedmičky, a nesedali si a neanalyzovali všechno, co se nestalo, protože to je právě sedmička, ale abyste si uvědomili, že sedmička pro celý tento rok je nejduchovnější ze všech čísel.

Ano, je vyvedena z rovnováhy, protože sedmička má plochý vrchol a pak má malý úhel sjíždějící dolů se stojanem bez viditelných známek základu. A přesto stále stojí vzpřímeně a v této energii hledí vpřed. A dívá se dopředu, aby zjistila, co je možné, a pak analyzuje, co může zkontrolovat, ale stále se připojuje ke koruně. Tam je roh na té 7. A sedmička je pochopení. Sedmička je spojení. Tam je ta revoluce, máte revoluci myšlení, abyste si uvědomili, že to, co bylo, už není. To, co je – to je dobrodružství.

A v této schopnosti vědět, že vše, co přichází, je stále dokonalý božský řád. Vše, co tato frekvence uznává, je stále v božském řádu. Takže jak válka přichází – jak už jste slyšeli – vězte, že to není to, co očekáváte, že to bude, což je pravda. Vaše rodina není taková, jakou ji očekáváte.

Takže si pamatujte, že pokud máte očekávání, dobře, přestaňte s tím. Prostě toho nechte, protože vaše očekávání budou zklamána, protože nic není takové, jak se zdá být. V té energii, kdo by si kdy pomyslel, že máte tyč, která se dá snadno zkrátit, protože jste byli připraveni a máte v kapse nůž, abyste se ujistili, že se vejde do toho malého prostoru ve stanu.

Pochopte, že v této frekvenci ve vzduchu, v této frekvenci energie, ukončujete cyklus nevědění. Proto vznikla Akademie Krysallis, Lemurijské kolo učení, Channelerova metoda, Channelerova akademie, Jak channelovat… To vše vás, nejdražší bytosti světla, učí, jak získat své vlastní odpovědi, jak pochopit, že vy jste tou odpovědí, kterou jste hledali. Nastavte si svůj záměr, nastavte si svou frekvenci, nastavte si své znalosti a pochopte, že to není to, co očekáváte, že to bude.

Ukončujete tento cyklus. Dnešek je devítka. Ukončujete tento cyklus přesvědčení, že věci jsou (dány) určitým způsobem. Že to, že si koupíte stan, neznamená, že bude mít všechny své části. To neznamená, že bude mít správné instrukce, ale když budete sedět v klidu, když budete sedět v klidu a naslouchat, obdržíte vše, co je třeba. Obdržíte odpověď. Obdržíte vedení. Obdržíte části. Obdržíte frekvenci. Obdržíte záměr, který jste si vytyčili.

Proto pokud váš záměr říká: „Ach, tenhle stan nedokážu složit, protože si ani nedokážu přečíst návod a není tam žádná tyč,“ máte pravdu. A víte, co vám řekneme. Pokud sedíte v klidu a říkáte si: „No, co jiného bych mohl použít jako tyč? A můžu se obrátit na toho Japonce, který napsal ten návod. Vím, že to dokážu.“ Dokážete to.

Revoluce spočívá v zotavení se z vašeho odhalení. Je o uznání té frekvence tohoto nového světa, která je tak vzrušující, takové dobrodružství, že? A vědět, že v tomto dobrodružství se někdy můžete trochu utrhnout, někdy můžete narazit na chybějící stanovou tyč, někdy můžete narazit na něco jiného, co nemusí nutně, v okamžiku vašeho očekávání, působit jako něco, co slouží vašemu vyššímu dobru. Proto říkáme, abyste svá očekávání opustili.

Protože, nejdražší bytosti světla, rozumějte, vaše energie – jak jsme říkali stále dokola posledních 23/24 let – vy jste dalším vývojovým stupněm. Jste dalším revolučním krokem, abyste uznali změnu, abyste se vrátili k lásce. Tato frekvence lásky vás provede těžkými časy. Tato frekvence lásky se sama o sobě mění a je přístupná, protože ukončujete cyklus, kdy jste případně byli bez této lásky, což znamená, že otevíráte cyklus bytí s touto láskou. Vstupujete do nekonečné lásky, celého lidstva, nejen do jedné části, nejen do jedné barvy, nejen do jednoho systému víry, ale do celého lidstva.

A když dokážete milovat i ty bytosti, které zdánlivě dělají rozhodnutí, jež negativně ovlivňují váš život, všimněte si, že jsme řekli „zdánlivě“, vrací se to k tomu očekávání. Jste další evoluční, revoluční, ozdravující osobou tohoto světa. Obnovujete toho, kým jste byli, navracíte se do doby v Lemurii, navracíte se do doby v Atlantidě, navracíte se do doby předtím, než jste tam byli, a jak to budete dělat, budete si vzpomínat, budete si vzpomínat a budete tím, kým jste v tomto roce.

A my víme, že to může trvat rok, dva nebo tři, takže mějte se sebou trpělivost. Mějte trpělivost s tím, kým jste: velkolepou bytostí světla, abyste v tomto obrovském období změn byli opět zde na této planetě. Ano, vzpomeňte si, jaké to bylo hrát si v té louži vody. To je vaše frekvence. S neskrývanou radostí si vzpomeňte, jak moc šplouchala díky vašemu záměru, díky vaší botě. Je čas na takové šplouchnutí radosti. Teď je ten čas.

Proto vás žádáme, abyste si uvědomili, tuhle 7. Tento rok najděte svou rovnováhu, najděte svou oblast a skočte do té louže. A vezměte si s sebou svůj stan. (Smích.) Ach, tak moc vás milujeme! Je tak dobré vás vidět, vidět vás, vidět vás osobně, nebo víceméně osobně. Každého z vás máme rádi. Vidíme vás. Známe vás. My jsme vy. A pro tuto chvíli vám říkáme namasté.

~ Adironnda

https://www.youtube.com/watch?v=e2c9hhjuoJE   35:10 – 50:50

Více zde: https://kryon.webnode.cz/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *