Závoj se mění

4. a poslední část Kryonova seriálu sdělení, která předával během Léčivé středy v únoru 2022. Tento poslední díl má název „Závoj se mění“. A každého hned napadne, že bude řeč o závoji zapomnění. O tom závoji, co odděluje lidské vědomí, lidskou mysl od energií vědomí rodiny, domova, od vědomí Boha, od vědomí svého božství apod. To je pravda. Avšak nejen o tom. Kryon zde na příkladu jiné civilizace a jejího vývoje přináší i impuls uvědomění jisté paralely, podobnosti vč. i uvědomění si výsledku. Tu reálnost. Hovoří o problému my a tvořivý zdroj. Je to sdělení velmi důležité, velice probouzející i inspirující.

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Healing Wednesday, 23. února 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je pro mě těžké vyjádřit, jaké to je milovat lidi z druhé strany závoje. Nevidíme vás ve vaší kůži (fyzické formě), drazí, ale vidíme vaši kompletní velkolepou dušiVidíme všechny vaše životy, vaše záměry, se kterými jste přišli, čím procházíte, oč žádáte a s čím zápasíte. A mnoho z toho, co vidíme, je způsobeno něčím, co jste vytvořili a co se nazývá závoj. Tohle je channeling, který jsme předávali už mnohokrát dříve, ale ne této skupině, a ne tímto způsobem. Někteří z vás říkají: „Kdyby neexistoval závoj, byli bychom na tom mnohem lépe. Viděli bychom věci, porozuměli bychom svému božství.“ Říkám vám, kdyby nebyl závoj, nebyl by žádný test. Tento test, drazí, není o vás ani o vaší duši. Týká se energie na planetěJe to planetární test. Proto sem přicházíte se svobodnou vůlí a s dualitou. Můžete vidět všechny temné věci a všechny věci světla a rozhodovat se podle své volby.

Zatímco sledujete tento konkrétní program nebo jej posloucháte (čtete), pravděpodobně si uvědomujete, že na planetě existuje boj. Stále existuje. Mluvili jsme o rovnováze světla a tmy a jak se tato rovnováha změnila, zejména v posledních několika letech. Světlo se začíná dostávat do popředí velmi, velmi pomalu, a vy začínáte vidět věci, které jste nikdy dřív neviděli. Společnost samotná se začíná trochu zlepšovat, pokud jde o integritu. Společnost se začíná probouzet k větší pravdě a vy to vidíte obecně ve vaší zemi, po celém světě, nejen mezi pracovníky světla. To by vám mělo něco říct, naznačit. Přesto se zdá, že vše je zahaleno závojem.

Chci promluvit o tomto závoji a poskytnout vám o něm nějaké informace. Oddělenost mezi vámi ve vaší lidské podobě a majestátem Boha není závojem, který by vytvořil StvořitelTo vy jste jej vytvořili. Vytvořili jste tuto zvláštní oddělenost jako něco, co prožíváte, když přijdete na planetu. A na základě toho vám teď říkám, jelikož je to váš závoj, který vás odděluje od božského, že jste za něj také zodpovědní.

Takže tento závoj není něčím, co by bylo vytvořeno bytostmi na druhé straně závoje, aby vám bránilo vidět pravdu. Je to něco, co jste vytvořili na této planetě ještě předtím, než jste sem vůbec přišli, aby vám to bránilo vidět věci, jež by pak nebyly přiměřené (férové) vůči dualitě. Povím vám, co se právě teď děje. Nejenže se tento závoj zvedá, ale stává se transparentnějším. A to je také vaše zásluha. A protože je to vaše zásluha, mohli byste si položit otázku: „No, pokud jsme společně zodpovědní za to, kde se závoj nachází, nastane někdy doba, kdy úplně zmizí?“  Hmm … (Kryon se směje)

Dovolte mi, abych vás ve vaší představě vzal na jinou planetu. A nazveme ji Jinou Zemí. Dovolte mi, abych vás tam na chvíli zavedl. Řekněme, že ta Jiná Země má stejné problémy, jaké máte vy. A teď si uvědomujete, že vás beru do minulosti, do vzdáleného prostoru v této galaxii, kde existuje jiné místo, kde duše zápasily, kde si tím prošly a měly takové věci, a dokonce dělaly horší věci, než jaké kdy dělala vaše společnost. Kde se skutečně účastnily genocidy a pocházely z velmi temného místa. A pak prošly posunem. A v průběhu let se jejich závoj začal zmenšovatA v průběhu let si mnozí z nich uvědomili své božství. Byli stejní jako vy. Jejich test byl téměř stejný jako ten váš. Měli dualitu, měli světlo, měli temnotu. Jejich planeta byla jiná než ta vaše, ale měli stejné atributy. A pak jednoho dne závoj zmizel díky jejich zásluze. Tvrdě na tom pracovali. A byl to den oslav. A v ten čas spatřili Boží majestát a Jeho lásku k nim a stali se vzestoupenou planetou.

To je to, co se může stát. Někteří z nich sem přicházejí, drazí, ale vy je nevidíte jako lidi, ale jako anděly. Nemáte ponětí, a tak říkáte: „Ach, toto nádherné stvoření z nebe přichází, aby nám dalo rady.“ A co když to tak vůbec není? Co když je to vzestoupená bytost z planety, která si prošla vším tím, čím procházíte vy, a která sem přichází, aby vás milovala, radila vám a pomáhala vám? Téměř celý svět věří v anděly. Zdá se, že k vám přicházejí v každé kultuře. Zdá se, že jsou historické a zdá se, že jsou legendární. Co když tyto bytosti prostě pocházejí odjinud?

Drazí, je tu ještě něco, co bych vám rád sdělil, pokud chcete vědět, odkud duše pocházejí. Například právě teď máte na planetě velmi mnoho duší a neustále přibývají. Odkud přicházejí? Co dělají, než se dostanou na Zemi? A řeknu vám, že někteří z nich přišli z těchto jiných míst, aby si to všechno zopakovali. Pokud jsou to duše tohoto druhu, přicházejí s vědomím, co je možnéJe to v jejich DNA, je to v jejich psychice. Budoucnost vnímají pozitivně, už si tím prošli. A budou to oni, kteří budou nejrychlejšími starými dušemi, protože to viděli. Jsou to pracovníci světla a možná některými z nich jste i vy.

Závoj se zvedá a už se pohnul. Pohnul se blíž k vám a to znamená, že se ztenčuje. Jak se k vám láska Ducha přibližuje, přibližuje se k vám i ten závoj a vy za něj snáz vidíte. Začínáte jej vidět takový, jaký je – jako oddělenost, vytvořenou lidmi, mezi tím, co je lidské, a tím, co je Tvořivý zdroj. V každém Kruhu dvanácti přecházíme most. Tento most, drazí, tato mlha, drazí, je závoj. (Kryon se usmívá) Teď jsem to pro vás identifikoval. Až jej dnes překročíte, rád bych, abyste si na to vzpomněli. Přejdete na místo, které je dokonalé, na místo zvané vaše duše. Místo, které je legendární svými minulými životy po celé této galaxii, nejen zde na Zemi. Je tam mnoho vašich „já“, drazí. Už jsme o tom dříve mluvili.

Takže v Kruhu dvanácti vás skutečně učíme procházet skrz tento závoj, cítit se pohodlně s tím, co vidíte, vzít si zpět pomocníky a integrovat je do svých životů. A tím se připravujete na to, co se jednou stane na této Zemi, až to bude pochopitelné téměř každému člověku. Pak lidé začnou chápat, že existuje určitý cíl. Možná je to cíl integrity, cíl soucitu nebo cíl lásky. Jsou to cíle, které začnou nahrazovat jiné věci, o kterých si mysleli, že vytvářejí dobrý život. A dojde k pochopení, že čím víc si toho můžete vzít z druhé strany závoje a používat to pro sebe, tím větší budete, tím déle budete žít a tím snazší bude uzdravení, po kterém toužíte.

Tento channeling je tedy o závoji, ale ve skutečnosti se týká vašeho vztahu k Tvořivému zdroji. Jak blízko chcete být? Jsou mezi vámi někteří, kteří by rádi vzali ten závoj a „nalepili“ si jej na sebe tak, abyste už nepociťovali žádnou oddělenost? Jsou tací, kteří to dokážou, a tomu se říká mistrovství. A pak pro ně opravdu neexistuje žádný závoj. Nezmizí však v nějakém záblesku, ani se nevznesou do nebe nebo do vesmíruProstě se stanou lidskou bytostí, jakou byste chtěli být – milující, soucitnou, novou super dušíjak byste možná řekli. Takovou, která ukazuje cestu a skutečně rozumí lásce Ducha, lásce Boha ke všemu, co je, bez doktrín nebo pravidel, na která jste zvyklí. Takovou bytostí, která by stála před vámi a zvala vás, abyste k ní přišli a prostě s ní jen pobyli, která vám bude naslouchat, když budete potřebovat vypovídat se ze svých problémů, a která vás bude milovat po celou dobu, co mluvíte.

Takové lidi začnete potkávat a oni se začnou stávat součástí vaší společnosti. Je to zaručené, drazí, protože se to už dřív stalo. Není to poprvé, co to vidím. To je důvod, proč jsem na Zemi. To je důvod, proč jsem přišel v roce 1989, kdy jsme mohli vidět, jak se tato planeta pohybuje tímto směrem, a oslavovali jsme to, protože jsme viděli potenciál toho, co mělo přijít. Požehnaní jsou ti, kteří jsou nyní na této planetě, zvláště ti, kteří chápou, že mají kontrolu nad svým vlastním životem, svým vlastním božstvím, svým vlastním faktorem radosti. Kéž infiltrují temnotu takovým způsobem, že temnota bude mizet a na planetě dojde k urychlení lásky.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Veil is Changing – MP3 – min. 15:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *