Vědomí mění planetu

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 9. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Neexistuje lepší místo k bytí než to, které jsme vám právě popsali. Pokud se záměrně obklopujete láskou, která proudí z této planety, pak jen vnímáte mír, klid a uzemnění, jež tato láska obsahuje. Je to dobré místo, odkud můžete začít – především uznat a brát s naprostou jistotou tento channeling. (Kryon se usmívá.) 

Právě jsme vysvětlili prostřednictvím otázky a odpovědi, co přesně myslím tím slovem „poznávat“. Takže v případě, že vám ta otázka unikla, míním tím „uznat něco nebo brát něco s tím, že je to jistota, že to nelze změnit“. Můj partner říká, že toto slovo v jeho jazyce neexistuje, ale v některých jiných jazycích ano. Je to něco, co se děje, co je skutečností, co znáte tak dobře, že se to nemůže změnit“. 

A právě v tomto ohledu, drazí, je pracovníkem světla (někdo, kdo se učí dotýkat se své vlastní duše, někdo, kdo se učí, co skutečně znamená mír, jenž je kdykoli dosažitelný), člověk, který přijímá a s jistotou uznává lásku Ducha ve svém životě. V Kruhu dvanácti je to doba, kdy neustále přecházíme přes most do vaší duše. A díky těmto programům někteří říkají, že už uznávají a přijímají skutečnost, že mají duši a že do ní mohou kdykoli vstupovat, protože si nyní uvědomují, že to záleží jen na nich. To je věc, o které mluvíme, pokud jde o změny, které sebou přináší uvědomění. Chci vám dát ještě jednu věc, kterou můžete přijmout a uznat za svou: Drazí, vaše uvědomění, váš účel, kvůli kterému tu jste, a všechny věci, ke kterým se možná probouzíte, k čemu to je? Má to víc odpovědí. A ta první odpověď, kterou byste mohli dát, může být ta, která je vám nejbližší: Mění vás to. Řekli jsme vám, že ti, kteří se začínají probouzet především k atributu, že jste světelnou bytostí, vaše vědomí si začíná uvědomovat, že vás to mění.

Toto je léčivý program, avšak jednotlivé channelingy jsou obecného charakteru. To znamená, že je posloucháte mimo léčivý program. A tak bychom vás chtěli upozornit na několik věcí. Vrstvy, které byste mohli připsat vašemu probuzení, vašemu osvícení, jsou zásadní. Tato energie s sebou nese atribut, který nikdy dřív neměla. Jeden z těchto neuvěřitelně světelných atributů, jak byste to mohli nazvat, ve skutečnosti mění demografické složení těch, kdo se zajímají o práci se světlem. Slyšeli jste to?  Můj partner channeluje už mnoho, mnoho let a za tu dobu zná věkové skupiny těch, kdo mají zájem, a těch, kdo ne. A najednou od roku 2012 došlo k „invazi“ mnoha, mnoha mladých lidí, kteří se začali rozhlížet a klást otázky, které si dřív kladla jen zralá generace: „Proč jsem tady? Je toho víc, než mi bylo řečeno?“ A stále více se zajímají o tyto věci, o kterých mluvím. Zkoumáte záměr, proč jste tady. Zaprvé: najít uvědomění, uvědomit si, kdo jste, kdo skutečně jste. Jste stvořením, jež v lásce vytvořil Tvořivý zdrojA stvořil vás velkolepéTo je to, kdo jste – jste velkolepí. A v této velkoleposti se můžete začít ptát: „Co mohu udělat, o čem mi bylo řečeno, že to udělat nemohu?“

A je toho tolik! A když si to proberete, je toho ještě víc. Můj partner právě probral nějaké otázky a odpovědi v Kruhu dvanácti. A protože tento channeling poslouchá mnohem víc lidí, kteří nejsou součástí programu otázek a odpovědí v Kruhu dvanácti, řeknu vám toto. Otázka zní: Jak mohu změnit ostatní? A odpověď zní: Milovat je. Tohle je a vždy bude odpověď na tuto otázku. Ale jde to ještě dále: Jakmile začnete být víc vědomí a metafyzika začne zneklidňovat ostatní, protože je pro ně příliš bláznivá nebo divoká nebo jde příliš proti tomu, co se učí ve svých církvích – neexistuje způsob, jak se můžete ospravedlnit. Neexistuje způsob, jak byste se mohli bránit, neexistuje způsob, jak byste jim mohli vyprávět o tomto programu, nebo možná o těchto channelinzích. Místo toho, drazí, existuje jediný způsob: milovat jeA tím se stanete něčím, o čem zde budeme mluvit, co je tou další vrstvou. Vracíme se k paradigmatu, metafoře, myšlence, která dnes v sobě obsahuje víc pravdy než kdy předtím. A tady je: Jste majáky této Země. A to je přesně to, co maják dělá.

Podívejme se tedy na tuto konkrétní metaforu znovu, protože je tak platná, mnoha různými způsoby, zejména jako metafora. Někdy se věci metaforicky rozpadnou, tento příklad však ne. Co dělá majákStojí sám na skále, neotřesitelně, pevně, protože rozpoznal a přijal své vlastní světlo jako skutečné. A maják je obzvlášť důležitý a používá se ve tmě. Pochopili jste to? A tak je to s vámi, s vaším světlem. Maják tedy stojí osamoceně na skále a jeho světlo vede ty kolem něj do bezpečného přístavu, pokud se tam rozhodnou zajet. Takže kdokoli, kdo je navigován ve tmě na otevřeném moři, má volbu sledovat, nebo ne, maják, který signalizuje bezpečný průjezd. Přemýšlejte o tom: když kapitáni kormidlují lodě tím směrem, kudy jim maják ukazuje průjezd, neabsorbují to světlo majáku. Nestávají se tak samotným majákem. Používají pouze jeho světlo, aby lépe viděli. A blahopřejí majáku, protože ho milují za to, že jim pomáhá lépe se orientovat v jejich životě. A až budou příště na širém moři, budou vyhlížet víc majáků, protože vědí, že jim pomáhají. A vědí, že je potřebují, protože jsou často ve tmě.

Drazí, to je svět kolem vásJe tolik těch, kteří tápou ve tmě a mají pocit, že převládá noc a nedokážou se popasovat s tím, co se děje jim nebo právě teď na planetě. Jsou tak zmatení a vyděšení. A tady jste vy, vědomí pracovníci světla. Nesnažíte se přesvědčit je, že potřebují být majákem. Vše, co děláte, je, že je milujete, a to je to světlo, které je může dovést na bezpečné místo. Nakonec se vás mohou zeptat, co to máte, co by chtěli mít, pokud ve vás rozpoznají něco, o co stojí za to usilovat a co by rádi sami chtěli mít – možná to, jak se vám daří řídit svůj život, tak bezpečně a zároveň působíte šťastným dojmem. Nemá to vůbec nic společného se „štěstím“, ale s tím, že jste se naučili vyzařovat své světlo před sebou. Pokud tedy chtějí vědět, jak na to, pak je možná můžete seznámit s nějakými myšlenkami. Ne však dřív.

Maják je tedy obecný pracovník světla, který nevyzařuje své světlo proto, aby se i ostatní stali majáky, ale místo toho jen vyzařuje lásku. To není jen tak nějaká myšlenka, tohle je účel a smysl vašeho života: být si tak jistí a uvědomující si to, co máte, že víte, že když budete šířit toto světlo, tuto lásku, změní to vaši rodinu, vaše vztahy, váš život, a nakonec i celou planetu. Něco vám řeknu: Právě teď je vás dost, dokonce i mezi těmi, kteří to poslouchají (a čtou), dost na to, abyste změnili svou obec, své město, svou rodinu, a nakonec i celou planetu, která se začíná probouzet do reality, kterou neočekávala, do vyššího vědomí, nového paradigmatu. I když se právě teď děje to, co se může zdát negativní a hrozivé, říkám vám: Světlo vítězí. Uvidíte. Toto je poselství a bude vždy poselstvím, ale zvláště teď je to pro vás tím, co potřebujete slyšet. Je to o tom, kým jste.

Děkuji vám všem, kdo teď posloucháte toto poselství, kdo jste teď mladí a připraveni změnit své životy a životy ostatních lidí kolem sebe. Toto je nová energie.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Awareness is Changing the Planet – MP3 –  min. 13:02

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.

Více zde: https://kryon.webnode.cz/news/vedomi-meni-planetu/?fbclid=IwAR2kQ6fpoCju4D71HhWCk-R1hhAwZce1DlRk5tXxpcrpxE8aju5E25ByDdg


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *