Stav světa

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Kruhu dvanácti, Orlando, Florida, 10. dubna 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon magnetické služby.

Zdá se, že atmosféra je prosycena bolestí, možná překvapením z toho, co se v této chvíli děje na planetě. To, o čem jsem vám říkal, nabralo formu, jakou mnozí z vás neočekávali – je to forma temné energie.

Tolikrát jsem vám říkal, že veškerý účel a smysl mého příchodu sem (na Zemi) nebylo reprezentovat nějakou entitu, která zde žije, ale být průvodcem. V r. 1989 můj partner seděl na židli a já jsem ho naplnil něčím, co nečekal. Něčím, co mu ukázalo, že existuje vztah příčiny a následku na základě toho, oč požádal, a co přijímal, zatímco seděl na židli, protože mi dal záměr a svolení.

Reprezentuji lásku Boha. A ta je v každém jednotlivém člověku. Nejsem mimo vás. Místo toho mohu být vaším hlasem. Těžko se to popisuje, těžko se to chápe. Když jsem začal komunikovat se svým partnerem, předal jsem mu informace pro první Kryonovu knihu s názvem Konec času. Byl to děsivý název pro mnohé, kteří dál očekávali Armageddon, třetí světovou válku, protože to tak bylo předpovězeno ve vašem písmu. A tak jsem mu řekl, že žádný Armageddon nebude. V r. 1989 to pro mnohé bylo velmi těžké tomu uvěřit, protože Armageddon byl očekáván. V roce 1993 byla kniha vydána a bylo to poprvé, kdy jste mohli poznat pravdu, která je teď přímo před vámi. Nedošlo k žádné očekávané světové válce. Místo toho došlo k posunu, posunu vědomí, který je větší, než si myslíte. Byl způsobený určitými prvky, které jsou mimo to, co znáte, a které začínají měnit způsob, jakým lidé myslí. Nezpůsobily to staré duše. Staré duše zapalují zápalky, jsou majákySvětlo je tím původcem (posunu) a staré duše je pomáhají šířit.

Soucit je nakažlivý. Smích, jak víte, je nakažlivý. Radost je nakažliváA všechno tohle vede ke zralejšímu pocitu. Byli jste někdy v situaci, která byla možná ošklivá, napjatá, a pak najednou někdo řekl vtip, došlo k uvolnění a náhle jste se vzájemně objímali? Co se v takové chvíli stalo? Nazvali byste to emocionálním uvolněním nebo v tom bylo něco víc? Odpověď je, že na „vinětě“ lidské povahy je toho mnohem víc. Můžete vidět, co se děje na planetě. Světlo je nakažlivé. Laskavost je nakažlivá. Jasné myšlení ohledně toho, co opravdu chcete, je nyní poprvé dostupné v univerzálním měřítku tam, kde před dvaceti lety nebylo. K tomu přispěl rozdíl, kdy jednotlivé země a jejich obyvatelé mohou spolu a mezi sebou okamžitě komunikovat, bez nutnosti nějaké oficiální cesty.

Tolikrát jsem vám vyprávěl příběh o temné místnosti a zapálené sirce. A jak se najednou ti, kdo se báli jeden druhého, mohli vzájemně spatřit. A strach byl zlomen, protože viděli, že jsou stejní a že jejich rodiny chtějí to samé, že jejich děti chtějí to samé. A to, co následovalo, bylo klasickým příkladem. Spojili se, aby spolu začali obchodovat. Spojili se kvůli stejným věcem a přestali se navzájem zabíjet.

To je metafora pro tuto planetu za posledních sedmdesát letale pak přišel posun. Říkal jsem vám, že přijde. Kniha z roku 1983 říkala, že možné budou mnohé věci. Mluvil jsem o změně magnetické mřížkya proč byla nutná. Mluvil jsem navíc o tom, že nastane energetický posun pro planetu, jaký jste dosud nikdy neviděli. A co se teď dějeOdpovědí jsou protesty z temnoty. Temné síly nechtějí žádnou změnu. Tak tomu bylo na této planetě odjakživa. Stará energie podporovala korupci a umožňovala nevhodné chování. Stará energie se tím vyživovala. Vidíte, jak rušivé může být světlo pro „motor“ temnoty? A ono skutečně je. Očekávali jste někdy, že se svět spojí v konsensu, jako je tomu v tuto chvíli, proti něčemu tak běžnému, jako je (válečný) konflikt?

Tak to vždy bylo, ale najednou to není přijatelné. Vidíte to? Vnímáte to? Říkal jsem vám o tom, o obou cestách světla a temnoty, říkal jsem vám, že bude existovat odpor proti tomu, co je laskavé, soucitné a logické pro Zemi, a že bude pocházet od těch, kteří se upsali temnotě. A to je to, co nyní vidíte. A řeknu vám toto, drazí, neskončilo to.

Temnota taková je a vždy byla. Temnota není zlo, je to prostě jen nevědomé vědomí. Chápete to? Není tu žádný ďábel, který by v tom hrál nějakou roli. Všechno je to o lidech se svobodnou volbou. V minulosti bylo tolik příkladů, kdy existovala (jen) cesta války. A najednou není. To vám musí připadat nejen neobvyklé, ale i nadějné. Co kdyby tato planeta už nikdy v žádné podobě nechtěla válku? Co kdyby se na to jednou mohli zaměřit historici a mezi historickými knihami by se objevila kniha s názvem Poslední válka? Co kdyby to tak bylo? Zamrazilo by vás, kdybyste viděli, kde se právě nacházíte? Takový je potenciál.

Jsou tu však ještě další potenciály v závislosti na tom, co se bude dít dál na základě svobodné volby. Ale řeknu vám, že už jsme to viděli dřív. Nejste první planetou, která vstoupila do posunu. Nejste první, kdo bojuje s temným vědomím, které vás provází celé věky. Přemýšlejte o tom, jak to může působit na ty, kteří se upsali temnotě. Může to pro ně vypadat jako „vznícení slámy“. Tak to nemůžeme dopustit, zastavíme to tak, jak jsme to vždy zastavovali. A přesto to vůbec neustává. Místo toho dochází k nečekanému protitlaku jasnosti, laskavosti, soucitu a světla.

A tady je to, co chci, abyste si uvědomili a pochopili. Tento protitlak nebyl vytvořen skupinou pracovníků světla. Vy nesete zápalku. Vy jste nosiči zápalek, nosiči světla. Vy jste ti, kdo se od začátku zapojili do plánu, avšak tohle, drazí, vytvořili miliardy lidí, kteří vás neznají, kteří ani nevědí, o čem dnes mluvíme. Jednají tak, protože se tento postoj stává stále víc obecně přijímanější, běžnější a obvyklejší. Mluvili jsme o tom, že by k tomu mohlo dojít.

Říká se tomu změna hry, jako by to všechno byla hra mezi světlem a temnotou. Je to víc než to. Má to dvě stránky, do kterých se můžete zapojit. Jedna z nich je tato: Když vidíte, jak ostatní lidé trpí smutkem, starostmi a bolestí, můžete jim poslat ten nejvyšší soucit, jaký pro ně máte. Můžete na ně v duchu myslet a vizualizovat si pro ně mír, aby už nemuseli neustále procházet všemi těmi věcmi jako je hladovění, bezesné noci a žal nad ztrátou těch, které milují. Neexistuje nic hroznějšího, a přesto se to teď děje.

Můžete něco udělat jako pracovníci světla, a už jsme o tom mluvili dříve, kolektivně, individuálně a často. V jednom z nedávných channelingů jsme na vás vznesli prosbu: „Pracovníci světla, vám se vede dobře, netrpíte hladem a máte „světelný“ motor, jímž můžete pomoct lidem na celé planetě, kteří mají problémy, kterým se nevede dobře a kteří nemohou být tam, kde jste vy dnes“. A ta prosba zněla takto: „Až si večer sednete na postel, dokud budou vaše chodidla ještě uzemněna na podlaze, chci, abyste si našli chvíli a vyslali jim soucit skrz toto spojení s polem, které absolutně existuje a lze jej nazvat univerzální vědomí“. Soucit se k nim dostane, protože jej vyšlete vy, pracovníci světla, zralé lidské bytosti, kteří jste tady teď na této planetě s určitým záměrem a účelem, abyste předávali soucit těm, kdo jsou v nesnázích. A když to budete dělat v dostatečném počtu pravidelně, pomůžete tolika lidem. Máte k tomu potřebnou energii, vede se vám dobře.

Ráno, až zas budete vstávat z postele a vaše chodidla se dotknou podlahy, znovu, jen chvíli, než začnete den, využijte okamžik klidu a znovu vyšlete to, co máte: mír, laskavost, soucit a lásku. Jsou to jedny z nejsilnějších energií. Nejsou to emoce, ale energie, které mohou existovat a existují.

Vzpomeňte si, že jste stvořeni k Jeho obrazu. To je fráze, kterou používají vaše svaté knihy, i když to vztahují nekorektně k jednomu pohlaví. Přesto vám to má stále hodně co říct. Stvořeni k Jeho obrazu. Jaký je obraz Boha? Můžete na to odpovědět se mnou? Je to LÁSKA. Byli jste stvořeni v lásce, stvořeni v lásce. To je prvořadá energie, s níž jste sem přišli. Nyní si ji vezměte a používejte dvakrát denně. Kdybyste to všichni prostě jen dělali dvakrát denně ve všech svých časových pásmech, kdybyste to tak dělali vy všichni, kteří to teď posloucháte (nebo čtete), kteří se považujete za pracovníky světla a kterým se vede dobře, jaký by to vyvolalo rozdíl. Desetitisíce lidí mohou slyšet toto poselství, tuto prosbu, lidé, kteří jsou v pohodě, nemají hlad a mohou tuto představu vzít a vložit do pole pro ty, kdo ji potřebují. Jsou jako vy. Jejich rodiny, jako je ta vaše, se snaží žít svůj život jako vy, děti vypadají stejně jako ty vaše.

Je čas, aby se lidé spojili s lidmi a uzavřeli dohodu, nejen ohledně míru, ale i péče, láskyplné starostlivosti. Kdybych vám tohle sdělil ještě před nedávnem, tak před dvaceti, třiceti lety, řekli byste: „To je pěkná myšlenka. Jsem zvědav, jestli se to někdy stane.“ A teď stojíte na pokraji toho, že se to začíná manifestovat a stávat skutečností.

Dva kroky vpřed, jeden krok vzad. Právě se díváte na krok vzad. Může se to příště znovu opakovat jiným způsobem. Temnota jen tak rychle nezmizí, příliš by toho ztratila. Můžete dělat cokoli, co chcete, ohledně sankcí, drazí, ale nic není tak mocné jako láska a péče, abyste přesvědčili ostatní lidi po celém světě, kteří chtějí přesně to, co vy.

Toto je naléhavá žádost, kterou vznáším v době, jíž jsem předpověděl, že přijde. Všechny tyto věci vám předávám v lásce. Ale říkám vám toto: „Jste na cestě, kterou jsme viděli. Když jsem přišel v roce 1989, začal jsem cestu se svým partnerem v podstatě zaměřenou pro tento den. Důvod, proč jsem tady, i který tu budu po zbývající čas, je, abych vás provedl změnou lidstva, kterou nikdo nečekal.“

Gratulujeme! A tohle je druhá cesta: smát se, oslavovat, povzbuzovat, fandit. To také vstupuje do pole. Pociťují to i ti, kteří procházejí těžkým obdobím a nedokážou se smát. Všechny věci, které vytvoříte, které jsou radostné, soucitné a laskavé, vstupují do pole a jdou tam, kde jsou zapotřebí. Ani je nemusíte nijak konkrétně zaměřovat, cílit. To je způsob, jakým toto kolektivní vědomí funguje. Směřuje do míst, která to potřebují. To je multidimenzionalita, těžko pochopitelná, která však ví, kdo jste, co děláte a kde by to mělo působit. Je to úžasná energie, dalo by se říct inteligentní. Je to inteligence, o které byste mohli mluvit jako o univerzálním vědomí lásky, která o vás ví ještě předtím, než začnete. Očekává, že uděláte posun a změnu v tom, co se děje.

Já jsem Kryon, velmi zamilovaný do lidstva. Jsem si vědom každého vašeho života. Oslavuji vás všechny, kdo toto posloucháte (nebo čtete) později. Uvolňuji se, dá-li se to tak říci, uvolňuji se s vědomím vaší zralosti, toho, co budete dělat dál. Světlo zvítězí.

A tak to je.

Kryon

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *