Kryonova výprava do Egypta “Sebepoznání – 5. část – Nil”

Channeling od Kryona přijal Lee Carroll v Aswanu 12. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pro ty, kteří poslouchají tyto channelingy, tato poselství, tyto epizody ve výuce a výcviku. Tato skupina se dnes plaví po Nilu z Horního Egypta a navštívila chrám Kom Ombo. Je to neobvyklý chrám. Na východní straně řeky nic podobného není. To je důležité pro to, co vám řeknu dál. A Egypťané byli skvělí v metaforách. Mnohé z těch vzkazů na zdech jsou metaforickéPokaždé, když vidíte lidskou bytost se zvířecí hlavou, je to o zvířeti a člověku a o vnímání toho, co chce říct, jakým směrem se dívá… ale samotný chrám, drazí, je velkolepá metafora.

Jak vám bylo řečeno, tento chrám jsou ve skutečnosti dva chrámy v jednom. Dalo by se říct, že tam byli dva bohové, i když tam byli dva lidé. Jeden představuje světlo a druhý temnotu, vlastně podsvětí. Co vám to připomíná? Je to metafora dualityTyto vlastnosti má každý člověk. S tímto poselstvím můžete právě teď dělat, co chcete. Můžete poslouchat, nebo ne. Můžete poslouchat, ale nerozumět tomu, pokud chcete. Můžete poslouchat a ignorovat to, pokud si to přejete. Ale je tolik lidí, kteří to uslyší a zažijí odhalení.

Znovu mluvíme o starověkých Egypťanech, kteří měli mnoho z toho, co máte dnes vy, nebo alespoň tomu rozuměli. Pojďme si promluvit o něčem, co jste možná viděli. Každý průvodce vám ukázal léčebnou chodbu, pokoje. Tady to bylo. Místo, kde mohli léčit a kde jste mohli na stěnách vidět některé věci, které chtěli, abyste viděli. A co to bylo? Některé z metodik, které použili. Některé z chirurgických nástrojů. Něco z aromaterapie a bylo toho víc.

Jednu studii jsem neviděl, řekl by vám můj partner: „Studium zvuku u Egypťanů o rezonanci komor, sarkofágů. Jsou tam věci, které je třeba ještě prozkoumat, zaznamenat a otestovat. Jaká je frekvence rezonance královské komory?“ Ta existuje. Mají některé sarkofágy vyrobené v některých dynastiích určitý zvuk? A odpověď zní anoVšechnyVěřili, že rezonanční frekvence a zvuk jsou důležité nejen pro léčení, ale i pro cestu do posmrtného života. Počkejte si na to. Někdo to objeví nebo se nad tím alespoň zamyslí. Zatím se toho moc nestalo, ale mohlo by. Možná by to zajímalo ty, kteří to poslouchají (nebo to čtou – pozn. překl.).

Ale vy jste viděli něco jiného, drazí. Na zadní stěně se všemi těmi přístroji bylo skutečné vyobrazení toho, co byste nazvali váhami spravedlnosti – s tyčí a dvěma zavěšenými vyváženými vážícími zařízeními. A kdybyste dávali pozor, řekli byste: „No, já vím, co to je, protože když přecházíš do posmrtného života, tvé srdce je zváženo. A tvé srdce musí být lehké, neboť je váženo podle tvých skutků a podle toho, kdo jsi nebo co jsi udělal.“ A to je to, co to znamená, až na to, že je to na špatném místě. To je to, co byste našli na stěnách hrobky, drazí. To je posmrtný život, drazí. Tohle byl chrám.

Co tedy mohou tyto váhy znamenat? Možná mají na mysli dualitu, o které jsem mluvil. A přitom byly hned vedle rytin léčivých nástrojů, které používali. Znovu to zopakuji. Egypťané znali chemiiBylo to znázornění vážení určitých látek, které se mají přimíchat do kotlíku na lékyRozuměli více než vy medicíně, některým rostlinám, které se mohou nacházet v okolí Nilu a které by mohli smíchat s jinými rostlinami a došlo by k tomu, co byste nazvali léčením,  stalo by se kouzlo.

Byli tak obdařeni půdou, aby měli bohatství věků. Bylo tam tolik stromů, tolik rostlin a měli tisíce let na to, aby to rozvinuliA drazí, oni to udělali. Dnes jste viděli tolik věcí, které by vás a vaše vnímání mohly nasměrovat k jiné myšlence. Věděli toho mnohem víc, než jim historikové připisují.

A tak se v našem příběhu Wo chystá učinit objev. Chystá se naučit mnohem víc, než si myslel, že bude kdy vědět, a dozví se to od tohoto muže, průvodce, učitele, kterého potkal a který mu začne vysvětlovat energii. Energii vědomí. Něco, co se ani dnes neučí, a proto to učím já. Možná předzvěst toho, že jednoho dne budete schopni vidět skutečné myšlenky a jejich vzorce a nádheru multidimenzionálního atributu, který od vědomí nečekáte, ale je tam. Existují části vašeho těla, drazí, které zní a rezonují s vědomím.

Sedne si před svého učitele a ten řekne: „Vítej zpátky, Wo.“

A Wo řekl: „Nemůžu zůstat stranou, protože to, co mi říkáš, mi začíná dávat smysl a začínám to používat a skutečně se cítím lépePo posledním vyučování jsem šel domů a poprvé jsem naslouchal tématům, o kterých mluvila moje rodina a mí přátelé. A téměř všechna ta témata měla negativní nádech, což jsem si nikdy předtím neuvědomil, a tak to s nimi nebudu dělat.“ Všimli si toho a řekli: ´Jsi klidný. ´  A já jim řekl: ´Ano, jsem klidný. ´ Nechtěl jsem jim říct, co jsi říkal, protože jsem se bál. Je to příliš zvláštní.“

Ten muž řekl Woovi: „Jsi připraven na něco podivného?“

Wo řekl: „Ach ano. Protože všechno, co jsi mi řekl, zní láskou.“

A tak ten muž opět řekl Woovi: „Miluj svého Boha celým svým srdcem, každým okamžikem bdělosti, spánku i probouzení. Stvořitel je v tobě. Stvořitel zná tvoje jméno, Wo. A Stvořitel čeká, až se probudíš a najdeš v sobě něco, o čem jsi nevěděl.“ A pak ten muž Woovi vysvětlil něco, o čem Wo neměl ani tušení. Řekl: „Wo, promluvme si o energii vědomí a tvého těla.“

Woovi to přišlo divné, protože před chvílí jsme mluvili o změně reality a o tom, že se před nedávnem rozsvítilo světlo, a o temnotě, a o dalších naukách, a teď chce mluvit o mém těle. Wo říká. „Co to je? Pověz mi to.“

A tady je to, co ten muž řekl Woovi. „Každá buňka tvého těla, Wo, je energetický receptor. Buňky dělají to, co mají dělat. To je jejich úkol. Je to jednoduše chemie. A pokud je necháte na pokoji a nebudete jim dávat vůbec žádnou energii, budou fungovat dobře, jenže nebudou fungovat moc dobřeMají výchozí (defaultní) nastavení. To znamená, že pokud je tělo ponecháno v klidu, dělá si, co chcePokud je tělo ponecháno samo sobě, bude stárnout v souladu se systémem vědomí, který je součástí celku (lidského kolektivu). Jinými slovy, populace s nízkým vědomím má často program stárnutí a všichni v podstatě jsou tím řízeni. To je výchozí nastavení. To je to, co očekáváte. To je příčina toho, co váš lékař říká o průměrné délce vašeho života.“

Wo se podíval na toho muže a řekl si: „Co asi tak řekne příště? Co by mohl říct dál?“

Pak se muž podíval na Woa a řekl: „Ale když použijete energii vědomí na svou buněčnou strukturu, můžete udělat několik věcí. A toto učení bude o jedné z nich, možná o té, které nikdo neuvěří. Wo, všechny vaše buňky jsou určeny k omlazování, všechny.“

Wo už to slyšel. Věděl to. Bylo mu však řečeno, že některé se neomlazují, jiné ano.

A ten muž řekl: „Všechny to dělají po svém. To bude objeveno. Dokonce i vaše nervy, dokonce i váš mozek, všechny buňky a orgány to dělají. Vaše kůže to dělá. Vidíte to. Vidíte to, když se zraníte a uzdravíte se během několika dnů nebo týdnů. Omlazuje se. Každá jednotlivá buňka je navržena tak, aby se omlazovala, nicméně standardně to nedělá dobře, a proto se průměrný věk lidstva zasekl. Je zaseknutý ve výchozím režimu (staré energie), Wo. Kdybyste však buněčné struktuře poslali energii vědomí a sadu instrukcí, nestárla by tolik.“

Woa to zaujalo. Nikdy nic takového neslyšel o posílání energie do své buněčné struktury.

„Wo, jsou to receptory energie a všechny buňky mají multidimenzionální část. Pochází to z multidimenzionální DNA a je to prokázané. Neměli byste kvantové biology, kdybyste neměli DNA, která má určitou formu multidimenzionality. A to je receptor energie vědomí, Wo, zde jsou tvé dnešní pokyny. Vrať se zpět a každý den řekni svým buňkám, aby spustily mládnutí. Neplánujte takové zkracování telomerů. Řekni jim to a vizualizuj si omlazovací proces, aby byl účinnější. To je energie, která se pak začne projevovat.

A výsledek neuvidíš hned, ale za nějaký čas ho uvidíš na sobě ve srovnání s ostatními. Chtěl bych ti říct, Wo, že jste navrženi pro účinné omlazování a průměrný život hodně, hodně přes sto let. Tak je vaše tělo navrženo, ale to se neděje, protože toto tajemství zná jen velmi málo lidí. Buňky tam sedí a čekají na pokyny, a pokud je nikdy nedostanou, dělají si prostě, co chtějí. To je na zítřek, Wo, ale dnes tě chci poslat pryč s lehčím srdcem a vědomím, že své stárnutí můžete řídit vy sami.

Wo opustil toho muže, který jako by se objevil pokaždé, když byl na místě s těmi, kterých se písek tolik nedotýkal. A on se toho tolik dozvěděl… a každá věc, kterou se dozvěděl, byla úplně nová, nikdy mu ji neřekl žádný duchovní zdroj, žádný lékař. „Mohlo by to tak opravdu být?“ A pak si Wo řekl: „Všechno ostatní zatím fungovalo. Udělám to. A počkám, jestli ti kolem mě budou stárnout víc než já.“ A Wo tak nějak věděl, že to tak bude.

Je to naplněno sadami pokynů nebo meditací a světlem a viděním sebe samého coby součást Boha. Začíná si uvědomovat, že to je katalyzátor, který umožní, aby se to projevilo, aby se to stalo. To se neděje na základě pouhého přání nebo skrze posílání zpráv. Musí se to s něčím kombinovat. A on se učí, co je to to něco. A nyní cítí větší soucit nejen k lidem kolem sebe, ale poprvé i sám k sobě.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva a vyprávím vám o objevu pro každého z vás, kdo si to poslechne. Pravdu o tom, jak by to mohlo být.

A tak to je.

Kryon

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *