Proč trvá Project mantra 40 dnů?

Project Mantra je v podstatě pozvánkou do plnosti sádhany – duchovní praxe Bhakti Margy. Je potřeba 40 dní k opravdovému pochopení hodnoty sádhany a nabízíme praktikujícímu, aby nám důvěřoval a zavázal se ke své praxi po danou dobu tak, aby se těch 40 dnů stalo jeho osobní cestou a inspirující zkušeností❤️.
🍀Říká se, že 40 dní trvá, než dosáhneme trvalé změny zvyku nebo chování, abychom si napevno osvojili nějaké uvědomění.

🍀40 je také posvátné číslo, které se vyskytuje v mnoha duchovních textech a učeních. Například Ježíš strávil 40 dní v poušti. 40 dní od Velikonoc vstoupil Ježíš do nebe.
🍀Z numerologického pohledu je čtyřka číslem akce a stabilních struktur. Typickým příkladem je stůl, který stojí na čtyřech nohách. Nula zesiluje účinek čísla, které je před ní a v tomto případě je to čtyřka. Tato dvě čísla pak společně vytváří společný základ pro efektivní akci, která vede k trvalé změně.
🍀Tak jako jíme, abychom udrželi při životě naše fyzické tělo, měli bychom stejně přijímat duchovní stravu, abychom udrželi živé naše duchovní tělo.
Ze všech možných technik má japa napříč všemi jógovými technikami nejvyšší postavení. Jak nás již Paramahamsa Sri Swami Vishwananda mnohokrát učil, modlitba k Bohu skrze Jeho jméno je nejmocnějším nástrojem jak postoupit na duchovní cestě.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *