Nová kniha z nakladatelství Light Balance

Moje přítelkyně Hanka, zakladatelka nakladatelství Light Balance, mi prozradila, že po úspěšných knihách Od počátku k prvopočátku (knižní rozhovor s Jiřím Ledvinkou), Cesta k zázrakům (čerpající z Kurzu zázraků) a bestselleru Proměna W. W. Dyera právě vydává perlu duchovní literatury a sice NEOSOBNÍ ŽIVOT (v anglickém originále IMPERSONAL LIFE) od autora Josepha Bennera.

Kniha vznikla vnitřním diktátem Josepha Bennera a jejím prostřednictvím ke čtenáři hovoří Bůh, Otec, Zdroj, Vyšší já… Spojuje nás tak s jádrem našeho Bytí a navádí nás na cestu k sobě, k Bohu, domů.
Zajímají vás odpovědi na otázky týkající se tajemství lidského Bytí? Pátrali jste ve světových náboženstvích a systémech, duchovních kurzech a seminářích, u mistrů a učitelů různých tradic? Vyzkoušeli jste mnohé, ale pravdu, celistvost, trvalé zdraví, vnitřní klid a lásku stále hledáte? Možná postrádáte základní opěrný bod, střed mandaly – Boha v sobě a spojení s Ním, Universum, Vesmír, Transcendentno, Lásku… to vše vetknuté do každodenního všedního prožívání.

„K tobě, který čteš tyto řádky, k tobě hovořím.

K tobě, který dlouhá léta hledáš, běháš od jednoho

k druhému a dychtivě se dožaduješ Pravdy, Štěstí,

Svobody a Boha v knihách a učeních, filozofiích

a náboženstvích;

K tobě, jehož Duše je unavená, vyčerpaná a bez naděje;

K tobě, který jsi už několikrát zakusil záblesk „Pravdy“,

abys nakonec zjistil, že pokaždé, když ses ho snažil

následovat a dosáhnout,

zmizel a byl pouhou Fatou

Morganou na poušti;

BUĎ TICHÝ A POZNEJ, ŽE JÁ JSEM BŮH.“

Neosobní život jsem teprve začala číst, nemám ji dočtenou, ale již teď mohu říct, že je to  knížka sice útlá, ale bohatá na sílu, která je skryta za slovy a která jako jediná vás může vést k Nejvyššímu.

Více info a objednávky na www.lightbalance.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *