Co Ti nakonec zůstane

Až se bude tvá pouť fyzickou realitou blížit ke svému Domovu, nebudeš prahnout po více informacích, více majetku a více zážitcích. Tvá pozornost se automaticky stočí z vnějšího světa dovnitř – do Sebe – do svého Zdroje.
Již nebudeš počítat, kolik virtuálních peněz máš na svém virtuálním kontě, zda máš čisté a umyté auto nebo jak svalnatým a štíhlým tělem disponuješ.
Už si nebudeš chtít prodloužit permanentku do fitka na další měsíc, být oblečen do posledních módních doplňků nebo chtít ohromit okolí svou krásou, chytrostí a mazaností.
Všechny snahy v poslední chvíli života ve fyzické realitě o dosažení úspěchu a štěstí, kariéry a peněz se budou zdát prázdné, protože zjistíš, že tě odváděli od setkání se sebou samým, se svou Podstatou, s tím, kým skutečně jsi.
V tom konečném časoprostorovém bodě fyzické existence ti bude úplně fuk, co si o tobě ostatní myslí a zahodíš za hlavu všechny triviální problémy, se kterými ses srdnatě trápil během života.
Najednou zjistíš, že všechno, co mělo začátek, má i svůj konec. Že to, v co jsi věřil a co ti namlouvala společnost, že je důležité, najednou důležité není.
Bude tě zajímat jen tvá Podstata, která se z tvého nitra nepřetržitě ozývá. Tvá vlastní Frekvence Lásky je jediná náruč, která byla, je a bude otevřena, abys v ní spočinul.
Ten pocit, že jsi Láskou, bude jediným dotykem, který na své pouti za dalším dobrodružstvím budeš vnímat.
Možná zjistíš, že vůbec nezáleželo, co jsi dělal, kolik si vydělal a s kým si žil, ale zda jsi miloval Cestu Srdce, po které jsi imaginárně putoval.
Kolik Lásky jsi rozdal, do kolika Lásky jsi zabalil své dárky druhým, kolik citu jsi předal světu.
Jediné, co ti nakonec zůstane, je pocit, že jsi zde na Zemi vyjádřil Lásku – svou Skutečnou Podstatu a ten pocit naplnění bude tvou jedinou odměnou, až se vrátíš opět k Sobě.

Karel Spilko
www.matrix-neo.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *