~ Zažít její dotyk znamená začátek cesty Domů ~

Na této zemi je přítomna skupina žen, které nesou hořící pochodně pro evoluci lidstva.
Tyto ženy jsou vzácné, jedinečné, vysoce opracované šperky prastarého ženského ducha.
Tyto ženy mají více odvahy, odolnosti a vytrvalosti, než je uvěřitelné.
Tyto ženy tiše procházely tisíce a tisíce let, aby se ocitly zpět zde na Zemi, pověřeny úkolem znovu probudit hlubokou ženskou duši lidstvu a Zemi.
Probuzené ženy se jedna po druhé vynořují z éterických chrámů Šakti ve všech Jejích podobách a kladou své nahé nohy na pustou půdu země. Třpytící se zářivou rosou společenství s Božskou Láskou, těla pružná a tekutá s volně plynoucí kundalini, Třetí oči široce otevřené a  skrze ně proudící vesmírné kódy Pravdy, vlasy vlající a planoucí divokou, nestydatou vášní, ruce se spontánně pohybují, aby se dotýkaly ran Duše Gaii a svou láskou ji přivádí zpět k Životu.
Probuzené Ženy se neprohlašují za Spasitele naší doby. Většinou pokračují ve svém nesmírném pracovním vytížení s oddaností, disciplínou a nezměrným nasazením pro poslání. Všechny tyto ženy projdou hlubokými ponory do vlastního nahromaděného emocionálního utrpení vyplývajícího z potlačení Vědomí Bohyně. Toto karmické zatížení ženské rány nevyhnutelně dosáhne v určitém okamžiku tohoto života krizového bodu, který je přitáhne k hlubokému sebeléčení a sebeprobuzení.
Když se tyto ženy uzdraví samy, zažehnou dominový efekt léčení a transformace pro generace žen v minulosti i budoucnosti. Nejen to, vrozená duchovní síla těchto žen, které strávily eony zasvěcením celého svého Já službě Vysoké ženskosti, je tak katalytická, tak nesmírně kreativní a osvětlující, tak alchymizující – když tyto ženy vlévají posvátný záměr do toho, aby se přivedly do Celistvosti. , celý vesmír přijímá tělo plné okysličené božské krve.
Pokud jste byli vtaženi do vibrující sítě energetického pole Probuzené ženy, zažijete duchovní změnu.
Za prvé, bez ohledu na to, co si myslíte, vaše Duše se rozhodla se s ní spojit. Tato žena pro vás nese hluboké a významné mystické informace; posvátné intuitivní kódy, které jsou životně důležité pro vývoj vašeho Bytí.
Všechny tyto ženy nosí předem domluvené dohody, které je přivádějí do kontaktu s konkrétními lidmi v konkrétních časech. Často jde o pečlivě organizované datum, které koreluje s určitými fázemi měsíce a přechody planet. To spouští vlnu po vlně posunů probuzení v energetických tělech lidí, kteří se s nimi spojují.

Božská ženská nejvyšší Rada rada bude tuto skupinu žen důsledně vést při realizaci jejich poslání. Tyto ženy nejsou nikdy umístěny „náhodně“. Spojení a místa, kam tyto ženy přinášejí svou energii, mají vždy hluboký smysl.
Není vždy snadný úkol nést posvátné pochodně pro ženské probuzení. Země byla tak dlouho sužována, omezována a zatížena přílišným spoléháním se a investicemi do patriarchální ideologie a víry. Vibrace strachu, která pramení z přehnaného střežení a blokování srdce, ztráty spojení s intuitivním hlasem, ohánění emocionální energií jako bezúčelné, marné a bláznivé, naprostého odpojení od moudrosti těla a opuštění praxe pravidelného ticha. – tato vibrace strachu způsobila, že se lidské vědomí stáhne, uteče, vypne se a přestane naslouchat.
Když lidské vědomí ztratí kontakt se svým Srdcem, jedná ze strachu. Činy ze strachu jsou vždy násilné a mají za cíl způsobit škodu – fyzicky, emocionálně, mentálně a duchovně.
Nemůžeme zůstat paralyzováni v uvízlé vibraci strachu a odpojení od ženské duše.
Nemůžete zůstat paralyzováni ve strachu a odpojení od ženské duše.
Jediná šance, jak se otevřít pravdě, přítomnosti, vyzařování, hloubce, uzdravení, bezpodmínečnému přijetí, důvěře, být slyšen a viděn pro to, kdo ve svém jádru jste, k duchovní transformaci – jediná šance pochází z naslouchání k tomu, co vám říká Hlas bohyně.
Hlas bohyně s největší pravděpodobností pochází od jedné z žen, o kterých mluvím. Svým vlastním způsobem, prostřednictvím božského načasování a synchronicity – prostřednictvím zázraků protkaných jejím zářivým rouchem Světla – k vám promlouvá.
Jedna z těchto žen k vám mluví, ovlivňuje vaše energetické pole, pracuje na vašem srdci s obrovskými kvocienty Lásky, zaplavuje vaše unavené kosti a bolavé tělo posvátnou vodou z jejího přetékajícího kalicha.
Znáš ji. Nemohli jste ji minout. Nebude to nejkřiklavější, nejhlasitější žena, která přitahuje pozornost. Nebude vás manipulovat, prosit ani vás nebude podvádět, abyste byli v její blízkosti. Nepracuje na úrovni ega. Pracuje na úrovni ducha.
Duch se nemusí ohlašovat, protože
Je …..
Zdroj: Sophie Bashford http://www.sophiebashford.com/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *