Návrat Bohyně – mezinárodní meditace

Surya Cinzia Donnoli
5. a 6. června bude přecházet Venuše před Sluncem.

Po velké události Světového dne Svobody je to ještě větší událost – „Obnovení mřížky“, naše úsilí pro uvolnění planety pokračují.

Tentokrát se setkají skupiny velké i malé, rovněž individuální osoby nebo páry, a to v přesný čas přechodu Venuše 5. června 2012. Ve velkém množství se spojíme a představíme si příchod energie Bohyně tak, že poprvé za 5000 let budeme mít možnost společně vytvořit harmonii v našem spirituálním osudu a nahradit zastaralou společnost válek a konfliktů vyvinutější společností s duchovním pochopením. Potřebujeme 144.000 osob, které provedou toto duchovní představení si se zaměřením na tento cíl, abychom docílili požadovaného efektu.

Ve dnech 5. a 6. června zde bude přechod Venuše, velmi vzácná kosmická událost, kdy planeta přejde před slunečním kruhem. Přechod Venuše označí dokončení cyklu 8 let návratu Bohyně, který začal předešlým přechodem Venuše v roce 2004.
Energie Bohyně je čistá ženská esence Lásky, která nám pomůže ulehčit proces osvobození planety. Obě dvě energie – mužská akční a energie ženské citlivosti, jsou potřebné pro úspěšné dokončení tohoto procesu. Odklizení všech temných podstat bude přímým následkem nového dosáhnutého vyvážení mužských a ženských energií na tomto světě.
Budeme se snažit provést tuto vizualizaci ve stejnou chvíli na jakémkoli místě, při přechodu Venuše, které se uskuteční 5/6 června.
Přesný čas přechodu ve vašem místě si můžete zjistit zde: http://transitofvenus.nl/wp/where-when/local-transit-times/
Instrukce:
1. Uvolnit tělo a mysl a po několik minut sledovat svůj dech.
2. Představit si kužel světla elektrické modře, který přichází od Centrálního Galaktického Slunce (Alcyone), který prochází vaším tělem a míří do centra Země (Slunce vstoupí do Agatha). Držte tento sloup Světla aktivní po dobu několika minut. Potom si představte milující ženskou přítomnost ve formě nádherné bohyně, která sestupuje z nebe a vstupuje do vašeho fyzického těla.
Pokud jste ženy, tato přítomnost zharmonizuje vaši vnitřní ženu a udělá ji více milující. Pokud jste muži, tato představa vás udělá více vyrovnané ve vašich činech. Zůstaňte spojeni s touto přítomností po nějakou dobu.
3. Představte si novou prosvětlenou duchovní budoucnost pro lidstvo, kde jsou muži i ženy v dokonalém pochopení a porozumění, s naší společností již na vyšším stupni bez potřeby válek a konfliktů, v okamžiku, kdy všechny temné síly, fyzické i nefyzické jsou z planety odstraněny. Představte si jak se všechna zranění lidstva hojí, celé lidstvo je inspirované a vedené a každý jedinec má spojení s vlastní duší a znovu získaným Zdrojem a dokonalé rovnováze mezi všemi vnitřními mužskými a ženskými aspekty.

Prosíme, abyste provedli tuto vizualizaci tak, jak je popsáno a beze změn, jinak nebude dosaženo požadovaného efektu.

Další informace o přechodu Venuše:

Převzato z: http://www.posvatnesrdce.cz/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *