Dnes vrcholí na obloze Velký Kosmický kříž

Cardinal-Cross-Chart-871x812

 

Velký Kardinální kříž  vrcholí právě dnes. Jsme nyní přímo v centru dění. Představte si, že sedíte v centru obří kosmické pyramidy – to je ta síla, kterou nyní zde na Zemi máme k dispozici. Už jste někdy seděli uprostřed pyramidy? Pokud ano, tak víte, že je to obrovská energie, která se v nás nyní koncentruje a navyšuje. Tím, jak jsme dnes díky seskupení planet na nebi spojeni s vrcholem svých možností, mohou přijít přímé vhledy a záplavy informací, ke kterým jsme dříve neměli přístup. Někdo se bude cítit povzneseně a během okamžiku aktivuje svou vyšší pravdu, zatímco jiní lidé se mohou cítit unaveni a ohroženi. Reakce mohou být různé.

Cesta k vrcholu Kosmického kříže byla náročná, zejména včera přicházely silné energie, dnes jsou již tlumenější. Je to jako když vylezeme na vrchol hory a nyní chvíli odpočíváme, máme čas skutečně ocenit pohled ze shora a cestu, kterou jsme za posledních 7 dní od lunárního Zatmění urazili.(Pozn. : Zatmění Měsíce, které proběhlo 15.4.2014 bylo viditelné v oblasti, odkud autorka článku pochází, a je známo, že tam, kde je zatmění viditelné, je intenzita jeho účinku silnější. Proto zdůrazňuje oněch 7 dní, nicméně Kardinální kříž se tvořil dlouhou dobu, je to tedy celé záležitost několika měsíců, ne jen posledních pár dní.)

Teď je třeba s odvahou vyslat do vesmíru pevný záměr – co si přejete udělat se svým životem, co skutečně chcete a potom svůj záměr následovat a dotáhnout jej do konce. Žádné výmluvy. Podnikněte první kroky k uskutečnění vašeho přání co nejdříve. Nyní začíná opravdová práce.

Máme ještě dalších 6 dní do Novoluní a prstencového zatmění Slunce  29.4.2014 (pozn.: u nás nebude viditelné ). V tomto časovém úseku budeme mít tu největší podporu z  Vesmíru k tomu, abychom následovali své srdce, svou duši a udělali obrovský kus práce při vytváření takového života, po kterém toužíme.

Je to tak! Využijte toto významné planetární seskupení a energii, kterou přináší; pracujte s ní a získejte obrovskou pomoc k ukotvení takové reality ve svém životě, po které toužíte. Je to jen na vás.

Autorka článku: ELIZABETH Peru / DELTAWAVES 

Pro www.novoucestou.cz  volně přeložila Sofie Natarani. Pokud chcete, sdílejte, prosím s uvedením této poznámky. Děkuji.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *