Praktický návod ke sladění s novými frekvencemi

pleejády 2

Milí přátelé,právě zažíváme nevídané zrychlení frekvencí.Vibrace planety Země se zvyšují.A nás překvapují tělesné i psychické reakce a rapidní proměny naší energie.Pokud naše tělo není sladěno s duší a s Duchem,bude těžké ustát otevírání našich srdcí.Pokaždé,když dojde ke zvýšení vibrací,je to pro naše tělo velký nápor.Zvýšené frekvence znamenají pro tělesnou soustavu doslova šok.Pokud se nezbavíme negativních mentálních vzorců,programů,strachu,úzkosti a emočních traumat,může se stát,že projdeme doslova peklem,které si sami přivoláme.Díky Bohu za pomoc,která se nám dostává v podobě možnosti napojit se na světelné systémy jako je např.Shamballa a zejména pak Merkaba,nemluvě o Chrámech Světla a Světelných sloupech,které jsou přímo určeny k urychlení naší očisty.S jejich pomocí máme šanci projít osobní transformací mnohem rychleji.

Poslouchej sám sebe a své tělo

Naše negativní přesvědčení a vzpomínky na prožitá traumata jsou všechna uložena v našem těle.Vlivem silné duchovní energie,která k nám proudí, se tyto naše bloky začínají uvolňovat a dostávat na povrch.Je dobré vědět,že se při tom mohou dostavit tělesné či duševní symptomy,jako jsou například bolesti hlavy,nevolnost,bušení srdce,žaludeční potíže,záchvaty vzteku nebo  strachu či sklíčenosti,pocity prázdna a ztráty smyslu.Tělo i duše vlivem světla vstupují do procesu očisty,během něhož se čistí od tisíciletých usazenin a nánosů.Výše uvedené symptomy se dají nazvat léčebnou krizí.Je potřeba tomuto procesu důvěřovat.Je vhodné nechat vše plynout a jen to pozorovat.Můžeme poprosit o pomoc své duchovní průvodce.

Někteří z vás možná budete nyní potřebovat více spánku.Nebraňte se tomu a odpočívejte.Větší únava je vyvolána zvýšenými frekvencemi,které nás obklopují a prostupují – náš organismus se na ně musí postupně teprve přenastavit a zvyknout si  na ně.Pokud naopak patříte k  těm,kterým v tuto dobu vůbec spát nejde,využijte tento čas k práci na sobě ! Například s pomocí metody Ho´oponopono.Nebo se jen prosvětlujte.Podstatné je zůstat v klidu.

Věnujte pozornost svým snům – skrze ně k vám promlouvá vaše duše.Můžete v nich objevit cenné rady a poselství.

Zde je několik symptomů,které se v tomto a  následujícím období mohou projevit a také návrhy na jejich odstranění:

– Bolesti hlavy v přední části a spodní části lebky: Přestaň ubližovat sám sobě,pracuj na sebekritice a netlač na sebe tolik.Nemusíš být za každou cenu dokonalý.Uvolni potlačovaný vztek.

– Zhoršení zraku: Pokus se podívat z nového úhlu pohledu na něco,čemu jsi dosud nerozuměl.Před ničím neuhýbej.Strach není na místě.

-Malátnost: Dávej více lásky do všeho,co děláš a dělej jen to,s čím hluboko v sobě souzníš.Na chvíli vypni.Nic neřeš.Jen buď.Jdi se projít. A potom si dopřej příjemnou koupel s vonným olejem nebo himalájskou solí.Během toho si ujasni priority.

– Žaludeční nevolnost : Zbav se nevyřešených problémů minulosti,které nemůžeš strávit.Nějakým konstruktivním způsobem vyjádři svůj hněv.Dopřej si chvíli klidu a v duchu se propoj se svou duší,ze srdce ji pošli lásku a popros ji,ať se otevře.Pusť ji ven ! A potom si zavnímej si její krásnou energii.Vědomě se do ní ponoř.

Rýma: Nepřetěžuj se.Vyjasni si,před čím ustupuješ,co nechceš řešit.Svůj vnitřní pláč pusť ven.Dopřej si klid,na den dva se uzavři před druhými lidmi,buď jen sám se sebou,obrať se do svého nitra a načerpej sílu jít dál.Opět se vzchop a vrať se do proudu života.Objev v sobě nové nadšení k další cestě.

Problémy horních cest dýchacích : Posiluj své sebevědomí,neboj se jít do konfliktů.Postav se sám za sebe.Vědomě se zhluboka nadechuj.A odpočiň si,uvolni se a povznes se nad své problémy,zastav se trochu.

Tlak v srdeční oblasti: Rozhoduj se podle hlasu srdce.Vyzařuj lásku – to,co vsíláš se ti vrátí zpět!

Bolesti kloubů: Přestaň se bát změn.Stejně se jim nevyhneš.Čím víc se budeš bránit,tím to bude horší.Dovol sám sobě prožít „lehkost bytí“ tím,že přijmeš vše,co přichází.Je to součástí Vyššího plánu – jsi v bezpečí.

Problémy s kůží: To,co jsi dlouho zkoušel skrýt,vystupuje na povrch – potlačovaná agrese, touhá,vášeň,obavy.Očišťuješ se,abys mohl být sám sebou.Zkus si položit otázku: Co chce ve mně prolomit hranici a dostat se na světlo ? Kůže je reflexní plochou všech vnitřních orgánů.Vyrážky proto mohou být průvodním jevem jejich očisty.To,co se na kůži objeví,ukazuje na odpovídající vnitřní dění nejen v našem fyzickém těle,ale i v naší psychice.Pod citlivou kůží se skrývá citlivá duše !

Nervozita: Pevně se zakotvi v přítomném okamžiku.Trénuj si to – snaž se být co nejvíce tady a teď.Dělej to,co tě těší.Buď nohama na zemi.Přestaň lpět na minulosti a pusť obavy z budoucnosti.Neutíkej od odpovědnosti.Svou aktivitu vyrovnávej meditacemi.

Vypadávání vlasů: I to je součástí transformace.Staré musí odejít,to se nedá nic dělat.Nelpíš příliš na tom vnějším? Zbav se snahy vše ovládat.Důvěřuj tomu,že vše,co se děje,je v pořádku.Eliminuj ve svém životě stres a napětí.Často relaxuj a vědomě uvolňuj pokožku na hlavě.Je to jednoduché – prostě zaměř svou pozornost na pokožku hlavy a řekni si,že uvolňuješ kůži na hlavě.A vnímej,jak se tak děje.

Příznaky chřipky,horečka a únava: Pokračuj v očistném procesu a zbavuj se strachu a negativních přesvědčení.

Deprese nebo pocity prázdnoty: Vyjadřuj své pocity.Jejich potlačování vyvolává depresi.Snaž se žít v  v pravdě.To,co myslíš i říkej a co říkáš i konej.

Zmatenost: Nespoléhej se na rady zvenčí.Naslouchej svému nitru.Vypni rádio i televizi a nečti noviny.Ponoř se do sebe a hledej odpovědi uvnitř sebe sama.

Moji milí,tělo je chrámem duše.Jako k takovému je potřeba k němu přistupovat s obrovskou úctou a pokorou.Jeden z prvních kroků k osobní transformaci je ochota začít mít rád sama sebe.Vydat se cestou lásky.Uvědomovat si potíže a řešit je – ovšem ne z pozice strachu.

Díky zvýšeným frekvencím,které k nám proudí,může v nás a kolem nás vypuknout dočasný chaos.Jedná se ale o přirozený proces a chaos je ve skutečnosti naším přítelem.Oznamuje totiž příchod něčeho nového.

Jak já to vnímám … je to za odměnu tady v této době být.A tak si toho važme a hlavně využijme tu vzácnou příležitost a udělejme pro vyvázání se z Matrixu opravdu vše.

K tomu nám dopomáhej Bůh skrze Světlo naší duše!

S láskou

Vaše Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *