Letní slunovrat

Milí přátelé, 21.6.2010 v 13:28 nastane letní slunovrat. Slunce se dostane na samý vrcholek své roční cesty a nás čeká nejdelší den a nejkratší noc v roce. Slunovrat je v podstatě jakési „zastavení slunce“, kdy slunce vychází a zapadá na stejném místě na horizontu potři dny, a jeví se, jako by stálo na místě. V tuto dobu můžeme očekávat příliv silných duchovních energií v souvislosti se vzestupem planety Země. Opět dojde k obrovskému navýšení frekvencí a tím i k další expanzi našich světelných těl. Mnozí získají mnohem snadnější přístup ke svému 5D vědomí.

Litha – letní slunovrat, je moment nejvyšší plnosti a hojnosti v přírodě. Zároveň, je to okamžik, kdy se můžeme dotknout toho nejhlubšího v nás. Patronka tohoto období je dle avalonské tradice Bohyně Domnu – Královna hlubin a Matka vod. Je přítomna v dešti a v závoji našich slz; její léčivá síla je skrytá v křišťálovém proudu řek a pramenů. Má velký vliv na naše emoce. Pokud s láskou a z celého srdce Bohyni Domnu zavoláte, udělá vše pro to, abyste se dokázali otevřít a uvolnit všechny své hluboko zasuté bolestivé emocionální zážitky. Zaštítí vás svým nezměrným soucitem a bezpodmínečnou láskou, takže si budete beze strachu moci dovolit vyjádřit pláč, smutek, křik, žal, ale i radost, smích a tanec.

Domnu je jako kalich s posvátnou léčivou vodou, ve kterém můžeme uzdravit všechna naše nejhlubší zranění.

Na obrázku vidíte Domnu na pobřeží, radostně tančící v předvečer Letního slunovratu. Milé ženy, Bohyně, aspoň ve svém srdci tančete s ní a ráno si přivstaňte a potěšte se pohledem na východ Slunce v tento nejdelší den roku. Radujte se z toho, kdo jste a čeho všeho jste již dosáhly…

Silueta letící posvátné volavky na pozadí stříbrného měsíce se odráží i na hladině vody. Delfíni hravě skáčou v třpytivé vodě. Domnu, hluboce soucítíce s naší bolestí před tím plakala s námi, ale nyní tančí a oslavuje moudrost a radost, která přichází s emocionálním uvolněním. Je svobodná, divoká a plná radosti. Na skále v popředí vidíme Její poklady z hlubin a Její posvátný kalich. Ze zvířat patří k Bohyni Domnu delfín, velryba, lachtan, losos a volavka. Její barva je modrá.

Moji milí, využijte silné energie letního slunovratu a pozvěte Domnu, Královnu oceánů a Matku vod, aby vás vzala do svého náručí a pomohla vám uvolnit vaše hluboko pohřbené emoce.

Nechť vás neustále zalévá Její nekonečná láska a objímá Její bezbřehý soucit!

oltar v goddes templu Glasrtonbury cerven 2010

Pro inspiraci na dnešní rituál … jedná se o oltář k oslavě Letního slunovratu v Chrámu Bohyně v Glastonbury, odkud vás všechny s láskou zdravím.

Vaše Sofie

 

 



Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *