Kniha, kterou byste si měli přečíst…

David Icke Milí přátelé, dnes vám chci doporučit opravdu novinku. Jmenuje se Jen Nekonečná láska je skutečná ( … a vše ostatní je iluze!) s podtitulem Odhalení snového světa, o němž se domníváme, že je naší realitou. Autorem je David Icke – jeden z největších vizionářů, filosofů a myslitelů našich dní. Kniha vyšla v českém jazyce při příležitosti autorovy přednášky v Praze, která se koná 25.9.2010  (více informací o přednášce najdete zde).

David Icke říká : „Žijeme ve snovém světě, který považujeme za reálný. Musíme se posunout na vyšší úroveň porozumění a osvobodit se. Lidé se musí zvednout z kolen a převzít zpět otěže svého života.“

Přečtěte si  Ukázku .

Milí přátelé, knihu jsem si koupila dnes a hned v metru jsem do ní nedočkavě nahlédla. A již jen to krátké nahlédnutí mne vede k tomu, že vám doporučuji, abyste si ji také obstarali – obzvláště pokud vás zajímají odpovědi na otázky typu : „Kdo jsme“, „Kde to jsme“, „Co je realita“ a „Jak je řízena“ a vůbec to, jak se v našem životě projevuje Matrix.

Často čtu knihy odzadu, i dnes jsem tak učinila a poslední kapitola mne opravdu dostala. Nese název Odhlašování a kdyby mne v celé knize nic nezaujalo, tak  posledních pár stránek stojí opravdu za to. Dozvíte se zde například to, že jedinou cestou, jak přelstít Matrix je  změnit způsob vnímání reality – odhlásit se od „softwaru“ a přihlásit se k vědomí. Najdete zde i zajimavou úvahu nad rokem 2012 a mnoho dalšího. Nejkrásnější je posledních pár vět :

“ Naše konání je malé, jelikož naše víra je malá; a věříme jen tomu, čemu jsme naprogramováni věřit. Tak to být nemusí. Můžeme našemu vědomí dovolit zpívat a dát mu vědět, že jsme Vše Co Existuje. Žijeme pod falešnou identitou, liasem, které nejsou tím, kdo jsme. Ale můžeme se podívat do iluzivního zrcadla a znovu zhodnotit to, co si myslíme, že vidíme. Nejsme naše jméno, tělo, rodina, rasa, národ či náboženství. nejsme náš majetek, práce, postavení, sláva, úspěch či neúspěch. Nejsme dokonce ani naše osobnost, myšlenky či emoce.

Co tedy jsme ?

Jsme Nekonečná láska.

Jak to vím?

Jednoduše.

Nic jiného neexistuje.“

David Icke

Moji milí, přeji vám, aby pro vás tato kniha byla neutuchající inspirací k práci na sobě.A nám všem přeji, aby se nám již opravdu otevřely oči.

S láskou

Vaše Sofie

Další informace najdete na www.osud.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *