Pozvánka na Duchovní pouť do ášramu Shree Peetha Nilaya

cb558936-a964-41c0-8468-9f994ba0ede4Vážení přátelé,

srdečně Vás zveme na Duchovní Pouť do ášramu Shree Peetha Nilaya, který je domovem Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandy. Jde o mimořádnou příležitost, která se koná jednou za několik let a která je ve dnech 31.3. – 3.4. 2016 uspořádána speciálně pro české oddané a všechny duchovně hledající z České Republiky. Na této Duchovní Pouti jsou srdečně vítáni zkrátka všichni, kdo mají zájem se blíže osobně seznámit s Mahámandaléšvarem Šrí Svámím Vishwanandou, Jeho učením a životem v mezinárodním duchovním centru Shree Peetha Nilaya a prožít tak několik krásných dní ve výjimečném duchovním centru, které má významné postavení na poli dnešní spirituality.
Ubytování bude zajištěno přímo v ášramu Shree Petha Nilaya s plnou penzí výborné satvické stravy (z části pěstované v zahradách a na polích ašramu) a v klidu několika dní budeme mít dostatek příležitostí vstoupit do svého nitra, otevřít svá srdce a procítit naplno přítomnost a energii osvíceného Mistra Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandy a seznámit se blíže s hnutím Bhakti Marga, za jehož vznikem Svámí stojí.

​V programu duchovní pouti je především Daršan a Satsang se Svámím Vishwanandou, který Svámí věnuje speciálně České Republice a dále Satsang s naším zemským Svámím Vishwabaladharanandou a naším „jmenovaným“ Svámím Vishwaanashuyanandou.  Se Svámím Vishwabaladharanandou nás čeká prohlídka ášramu Shree Peetha Nilaya, na které se dozvíme mnoho zajímavých informací týkajících se právě tohoto silného duchovního centra. Na programu je i Om chanting, večerní meditace se Svámím Vishwabaladharanandou v Babajiho jeskyni, uctění relikvií Svatých, zpěv  manter a badžanů, návštěva a prohlídka Art centra (uměleckého atelieru přímo v ašramu) a další. Po celou dobu duchovní pouti je zajištěn překlad do češtiny. Během pobytu bude připraven program pro děti a budeme mít možnost se podílet také na tolik oblíbené sévě.

Shree Peetha Nilaya

Cílem této Duchovní Pouti je, abychom si odnesli silné duchovní prožitky přímo z domova Mahámandaléšvára Šrí Svamiho Vishwanandy a všem se dostalo možnosti se se Svámím osobně setkat, obdržet Jeho Daršan a obdržet přímo od Něj odpovědi na naše duchovní či světské otázky.

Cena Duchovní Pouti 3.600 kč za dospělou osobu a 1.300 kč za dítě do 13 let zahrnuje  dopravu autobusem, ubytování s plnou penzí (vegetariánská sátvická strava) přímo v ášramu Shree Peetha Nilaya, intenzivní duchovní program, průvodce a překladatele.

Přihlášky na Duchovní Pouť prosíme zasílejte nejpozději do 15.2.2016 na adresu: duchovnipout2016@seznam.cz.

Kapacita této Duchovní Pouti je omezena! 

Po obdržení přihlášky Vám budou obratem zaslány bližší informace, společný odjezd bude autobusy z Prahy a z Plzně. Všichni  účastníci Duchovní Pouti mají registraci na Daršan zajištěnou. V příloze naleznete leták s veškerými informacemi k této akci, který můžete, pokud to tak cítíte, volně rozeslat svým přátelům, rodině či známým.

Duchovní pouť do ášramu Shree Peetha Nilaya - domova Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandy

Moc se těšíme na této krásné a výjimečné události na viděnou.

Za Bhakti Margu Czech,

s láskou,

Rohini a Madhvi

PS: Nabízíme také možnost samostatné registrace POUZE na Daršan 2.4.2016 na adrese darsanspringen2016@seznam.cz , a to také nejpozději do 15.2.2016. Po tomto datu budou registrace na Daršan 2.4.2016 zpřístupněny všem zájemcům po celém světě, jako vždy prostřednictvím rezervačního systému na stránkáchwww.bhaktimarga.org. Upozorňujeme, že tato samostatná registrace je POUZE registrací na Daršan a není v ní zahrnuta doprava, ubytování, strava a program Duchovní Pouti.

www.bhaktimarga.org

www.bhaktimarga.cz

www.vishwabaladharananda.org

www.swamivishwananda-cz.blogspot.cz

www.facebook.com/bhaktimargacz

www.facebook.com/vishwabaladharananda


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *