Pozemský Ráj duše – nová kniha

Milí přátelé,

v měsíci dubnu vychází knížka s názvem „Pozemský Ráj duše“ od Evy Hannah Haberlandové. Je to jedna z těch knih, které mají dar potěšit duši a povznést ji nad trápení běžného života. Ráda zde sdílím anotaci k ní od samotné autorky:

„Ať znějí písně této knihy k uzdravení opravdové touhy naladit svůj nástroj a vznést se na křídlech svého dechu ryzím směrem, kam za svým tlukotem srdce míří kroky života. Nechť jeho zlaté světlo vstoupí do všech lidských domovů a zahřeje srdce přijímajících svobodnými paprsky slunce.

Těším se na setkání s Vámi uprostřed vysněného ráje. Jsem ráda, že mohu být průvodcem světelným jazykem, přítelem na plavbě v neznámých vodách a zároveň inspirací na cestě ke šťastnému životu bez hranic do domoviny své duše. Odevzdej se i Ty její náruči a nechej prostoupit srdce něhou lásky. Ať s vánkem doletí její slova k naslouchajícím uším a pohladí otiskem opojné vůně i Tvoji duši, milý čtenáři.“

Ukázka z knihy:
ZÁŘIVÉ ŽENSTVÍ…
„Ženo v červené sukni jako makový květ“. Prostorná šíře točivým pohybem rozkvétá do plnosti lístků spodniček, rozlévá se jako vír vody a roztáčí spirálu života vášnivého tance Země na sopečné půdě. Dlouhé nohy jsou žebříkem do nebes stvoření. Poupě kopretiny rozkvetlo v bílé nevinné náruči okvětních lístků a ukázalo světu žlutý střed jako rozevláté paprsky Slunce. Staň se stejně zářivým, pevně ukotveným a něžným ženstvím uprostřed. Nabírej svojí rozevlátou sukní mohutný proud energie spojený s krví Země a nechej ji volně plynout tepnami života. Jsi dárkyní života. Ve Tvém lůně vyrůstá nový květ Moudrosti a Lásky. Jsi úrodnou nížinou, ale i hlubokým temným mořem a poutí do neznáma. Můžeš se stát čirým krystalem Moudrosti a zrodit nový, lepší svět a být Matkou všem jeho plodům. I Tvoje krása jednou odkvete. Podívej se do zrcadla. Tehdy, kdy Tvůj šat v podobě kůže zdobí rýhy Života, stále sebe miluj nevinně a zůstaň dítětem, pro něhož jsou nitky života upředeny ze svobodných andělských snů.“

Objednávky knihy „Pozemský ráj duše“ (217 stran)
můžete již teď zasílat na email: Evahannah@email.cz.
Do zprávy prosím uveďte svoje jméno, adresu a počet výtisků.

Cena knihy: 269,- Kč + poštovné
Způsob platby: platba předem na účet mBank
Číslo účtu: 670100-2207371641/6210
Poštovné ČR: 80,- Kč
Možné zaslat i na dobírku: 130,-Kč
Poštovné a balné do zahraničí: 130,- Kč
Cena poštovného a balného je za 1 výtisk, při objednávce více kusů bude cena poštovného a balného upravena podle aktuálního ceníku České pošty.

Eva Hannah
www.facebook.com/EvaHannahHaberlandova


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *