Tzolkin 20.6.2018 9 MANIK kin 87

Manik – Ruka / Jelen. Síla vůle, otevřenost, krása, sebevědomí, tanec, moudrost intuice, spirituální schopnosti, oblast léčení, dosažení cíle i přes překážky, trpělivost, vytrvalost, úspěch, znalosti, silná motivace k práci, pracovní úspěchy, pevnost, rozhodnost.

Jaký je to život, který stojí za to žít, když ne naplno, hluboce a bolestně krásně? Vaší duší pulsuje krev mocného Jelena. Nechte ji proudit svobodně. Bolon (11) prší zlatý vodopád čistých energií na silný Manik. Zakloňte hlavu a nechte jeho divokou a pozitivní energii zaplavit duši. Dnes jste korunováni strážcem lesa.
DNES JE DOBRÝ DEN UDĚLAT NĚCO PRO OSTATNÍ

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Dnes beru zodpovědnost za svůj psychický stav a začínám sbírat síly. Jak se mohu cítit svěží a zdravý, když se krmím hořkostí a „piji jed“? Každá bolest na fyzické, emocionální a mentální úrovni mi odhaluje moji zaslepenost. Dnes se objeví nezhojené rány, které je třeba naléhavě uzdravit. Dnes ovážu také rány partnera a svých blízkých. Dnes jsem dokonalým léčitelem.
Manik je podle mayské tradice spojován s Boží rukou, jsou to jedny z nejsilnějších dnů v kalendáři. V tyto dny byste se měli zaměřovat na prosby o harmonii pro všechny bytosti, službu druhým se zachováním vlastní rovnováhy. Nativní Manik, pokud jsou v rovnováze, mají přirozenou autoritu, jsou inspirativní. Mají schopnosti kultivovat veřejné mínění. Výzva: chcete-li si zachovat pocity svobody, nezávislosti, musíte se cítit bezpečně v mezilidských vztazích. Dobrý den modlit se za budoucnost všech dětí.
***
Jsem Manik 9. Jak se dnes máte? Vítejte v čase našeho společného sdílení. Tón 9 a já bychom vás rádi požádali, abyste se ponořili do svého vnitřního prostoru, kde je vše klidné a pohodové.
Počkáme chvilku, než se usadíte a dostanete do prostoru relaxace. Tak, a teď si všimněte, jak se cítíte uvnitř sebe. Je tam napětí nebo klid? Cítíte se nervózní nebo máte pocit míru? Bojíte se nebo se cítíte sebejistí? Máte pocit neklidu, protože nevíte, o čem tento dialog bude?
Doporučujeme vám, abyste praktikovali toto cvičení denně. Zastavte všechno, co děláte, několikrát se nadechněte a pozorujte, jak se cítíte. To je dobrý způsob, jak můžete sledovat, jak jste na tom emocionálně.
Udělejte si pro sebe čas jít ještě do hlubšího stavu uvolnění kdykoliv si všimnete, že se cítíte napjatí. Praktikováním tohoto zvyku dokážete být v hlubokém klidu a středu, bez ohledu na to, co se kolem vás děje. Rozhodování bude mnohem snazší a pravděpodobně budete dělat lepší volby, když budete uvolnění.
Tělo používá mnoho svalů a více energie, když je v tenzi. Když je celý systém přetěžován a v napětí na denní bázi, mnohem více se namáhá. Uvolněte stres a užívejte si mnohem více naplňující život. To je pro dnešek vše.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Znalosti, léčení, aktivita….
Většina lidí pracujících s Mayským kalendářem odkazuje na Znamení MANIK s velkým respektem. Za tímto symbolem se skrývá velká energie, jejíž úkolem je LÉČENÍ. MANIK má nejvíce plné ruce práce, protože to on nás nejčastěji volá, abychom uzdravili nejen tělo fyzické, ale také tělo jemnohmotné. RUKA působí především na naši emocionální stránku a na nervový systém. Každé emocionální léčení je velmi bolestné, přinejmenším první fáze tohoto procesu. Každý, kdo dosáhl vysoké úrovně duchovní zralosti a nemá mnoho k vyléčení ve svém Středu, toho MANIK obdaruje zázračnou mocí. Rčení – být pravou rukou Boha – dostane nyní pravdivý význam. Tento vzorec – poháněný silnými impulsy směrem k uspokojování zvědavosti – nasměruje tohoto člověka do roviny spirituální vědy a duchovního poznání. Od této chvíle budou všechny Dny MANIK násobit motivaci vzdělávat se a zároveň zvyšovat povědomí o umění léčit. Těm, kteří chtějí probudit svého vnitřního léčitele, je navrhováno, aby věnovali zvláštní pozornost Dnu RUKY. Na druhé straně ti, kteří mají zdravotní problémy, trpí nespavostí, podrážděním ze stresu bez ochoty jednat a nejsou schopni dotáhnout věci do konce, se doporučuje kontakt s Obrem MANIK. RUKA je rovněž doporučována těm, kteří chtějí získat hlubší přístup k informacím na téma tajemství umění léčit.
9. TÓN NAVÁDĚCÍ SÍLY – SÍLA USKUTEČNĚNÍ
DEVÍTKA naznačuje vědomý start do vysněného cíle. Ztělesněte moudrost a Mistrovství, kterým chcete vyjádřit své pozemské Bytí. Uvědomte si, že JSTE, než, že byste CHTĚLI BÝT. Buďte ten, kdo ozáří svým Světlem ostatní. VY jste přítelem lidstva. VY přinášíte nové vize světa. Ve VÁS spočívá síla dokončení. Už jste nalezli klíč k naplnění? Pokud se otevřete tomu, co je NOVÉ, automaticky se rozpustí STARÉ vzorce, které neslouží vašemu vývoji. Přijměte propozice DEVÍTKY a připravte se na velký skok ČASEM. V tomto cyklu se bude shodovat PROSTOR s ČASEM, roztaje minulost i budoucnost. Buďte připraveni poznat velké tajemství SÍLY USKUTEČNĚNÍ.
ZAPOJTE SE DO TAJEMSTVÍ VELKÉHO MYSTÉRIA
UKAŽTE, ŽE ŽIJETE NA ZEMI
V Tónu DEVÁTÉM se rozněcují všechny nápady, inspirace, touhy zlepšovat. Dny s Tónem DEVĚT hrají klíčovou roli v každé Vlně. Síla inspirace obsahuje nové podněty pro jednání, a na druhé straně spaluje těžké karmické pole. K DEVÍTCE je třeba přistupovat se zvláštním respektem a úctou. Doporučujeme využít energii tohoto Tónu k uzdravení starých případů a ukončení dlouhotrvajících sporů.
DEVÁTÝ Tón – TRPĚLIVOST – VYTRVALOST
Energie přinášející nový život, pohyb vpřed. Bolon (9) umožňuje nahlédnout do realizace současných vizí, plánů a akcí. Je to velmi pozitivní číslo, den je často využíván ke slavnostem, obřadům, svatebním obřadům a rituálům. DEVĚT je považováno za ČÍSLO ŽIVOTA a spojováno s lidským těhotenstvím a se ženami. Číslo DEVĚT je symbolem ženy a Ženského Universálního Principu.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *