Tzolkin 23.6.2018 12 OC kin 90

Oc – Pes. Síla Srdce, Vědomí bezpodmínečné Lásky, věrnosti, vcítění, soucitu, mezilidských vztahů, svědomitosti, věrohodnosti, věrnosti, přátelství a mimosmyslového vnímání

Skutečná spirituální autorita může být realizována, pokud vyrovnáte a přijmete všechny vaše akce a zkušenosti, objevíte a poznáte účel vaší životní cesty a dosáhnete harmonie a rovnováhy v duši. Energie LaKa (12), která představuje souhrn jednoho života, vám v tomto úsilí pomáhá. Dnes je jen jeden den, ale vaše duchovní cesta trvá celý život, takže využijte tento den pro malý kvantový skok vpřed. Pamatujte, že pro cestu duše neexistují žádné vražedné lhůty.
Trecena Cauac staví všechno ve znamení otázek a vyzývá vás udělat mnoho pozitivních změn v životě. DVANÁCTÝ den Vlny ukazuje, co může udělat Láska a jak zvládat emoce.

DNES JE DOBRÝ DEN TĚŠIT SE S RODINOU A PŘÁTELI
ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
 
Jen LÁSKA je schopna udělat mnoho pozitivních změn v životě. Dnes uzdravím emocionální zranění a proměním své nepřátele v duchovní spojence. Dnes je mi cizí egoizmus, chamtivost a závist. Otřu si slzy a začínám milovat. Dnes se pustím do dialogu s partnerem/partnerkou a osvěžím znalosti.
OC navazuje na cyklus AKBAL a CIMI – cyklus narození, smrti a znovuzrození. OC znamená první krok do tmy. Je to věrný a loajální PES, který vede naše kroky a pomáhá nám přežít. Přináší hluboký smysl pro přátelství, smysl pro práci ve skupině, vytrvalost, oddanost, věrnost zůstat lidem na blízku v nejtěžších situacích. PES miluje radost a hravost. Bavte se dnes s rodinou a přáteli.
Nativní OC mají mnoho společných rysů a znaků jako pes. Jsou loajální s ochotou pomoci své „smečce“, mají hluboký smysl pro přátelství a jsou vytrvalí. Pokud jim chybí vlastní nezávislost, zavádí autoritářství pro všechny kolem sebe. PES často zůstává dítětem po celý život, miluje zábavu a chce si dopřávat mnoho radosti.
***
Jsem Oc 12. Zdravím vás. Čím více budete mít znalostí a pochopení, jak váš Vesmír funguje, tím lépe budete schopni fungovat v rámci jeho parametrů. Dnes bychom chtěli mluvit o zrození nových nápadů, jak jim dát energii a jak je dát do pohybu.
Zveme vás nyní, abyste věnovali několik okamžiků uvolnění svalů a zklidnění mysli. Několikrát se zhluboka nadechněte, abyste si okysličili krev a zvýšili energii v těle. Vaše mysl po celý den neustále pracuje. Když se bavíte s ostatními o jejich záměrech a cílech, občas si vzrušeně pomyslíte: “Já bych to taky tak chtěl!“ Přesto mnoho takových věcí bere jen čas a energii.
Chcete-li mít život mnohem více naplněný nadšením a vzrušením, bylo by moudré být více selektivní při vybírání činností, do kterých se zapojujete. Každý člověk pracuje denně s 24 hodinami času. Spánek zabírá důležitou část. V době, kdy se máte starat o své základní potřeby, vařit, uklízet nebo se věnovat rekreačním aktivitám, si přidáváte hodiny na získávání dostatečného příjmu. Mnozí z vás by měli výše zmíněné aktivity více zefektivnit.
Myslíte si, že spíte více, než je nutné? Strava a léky ovlivňují množství spánku potřebné pro odpočinek. Stresující práce nebo životní styl zvyšuje požadavky na odpočinek těla.
Když jste zdraví a máte vysoké vibrace, potřebujete méně spánku a odpočinku. Mnozí z vás málo spí a probouzí se unavení. Nemusí to tak být. Naplňuje vás vaše práce energií nebo vás vyčerpává? Jsou lidé, se kterými pracujete laskaví a ohleduplní? Můžete si vzít den nebo dva na odpočinek, pokud jste nemocní nebo unavení? Existuje nějaká práce, kterou byste dělali raději? Přemýšlejte o těchto věcech a rozhodněte se, zda není ve vašem nejlepším zájmu najít vhodnější způsob příjmu. Najděte odvahu udělat potřebné změny.
Nezapomeňte, že když je rostlina odtržena od svých kořenů, začíná proces umírání a ztráta životní síly. Pokud jí utrhnete na zahradě těsně před konzumací, má pro vás vysokou hodnotu živin. Moderní zemědělské praktiky poškozují půdu stejně jako zpracovávání potravin, takže když se dostanou na váš stůl, nemají žádnou nutriční hodnotu, a navíc jsou převážně ošetřeny chemickými toxickými látkami.
Není divu, že se nemoci vyskytují alarmující rychlostí. Zkoumejte praktiky potravinářského, farmaceutického průmyslu a studujte informace o produktech, které konzumujete.
Jakmile si vyberete zdravější práci i stravu, budete se cítit odpočatí a budete moci vynaložit mnohem víc energie na jiné činnosti. Není to skvělá zpráva? Budete moci věnovat více energie věcem, které chcete zažít. Většina z vás musí udělat první krok – zbavit se činností a vztahů, které vás nenaplňují. Někdy to znamená nechat odejít přátele, kteří vás emocionálně vyčerpávají nebo vás zapojují do činností, které vás nezajímají. Pro některé z vás bude moudré, když vypnete televizi a budete selektovat filmy a knihy.
Někteří z vás jsou posedlí čistotou a organizací věcí na místě, kde žijete, aniž byste byli vy nebo ostatní schopní si toto prostředí vychutnat. Možná přišel čas na odpočinek a uvolnění, abyste si mohli plně užívat života. Může být užitečné podívat se zpět, kde tyto zvyky vznikly a zjistit, zda vám tyto kódy přesvědčení ještě pomáhají.
Jakmile uklidíte svůj psychický prostor, podívejte na svůj fyzický prostor. Je plný předmětů, které nepotřebujete? Je čistý? Mohou vašimi okny vstoupit paprsky slunce? Máte pocity pohodlí? Je váš dvůr, zahrada, auto, pracovní plocha plná odpadků a nepořádku? Zvažte větší přehlednost, možná by se hodily některé nápady z umění feng shui, abyste si mohli vytvořit místo, kde se neustále cítíte pohodlně a uvolněně.
Je to naše naděje, že budete používat i další nástroje, které vám nabízíme každý den. Existuje mnoho způsobů, jak uvolnit negativní kódy přesvědčení a lépe rozumět vašemu Vesmíru. Integrujte ty, které vás posunou směrem k naplňujícímu životu.
Jakmile získáte vládu nad svým časem a energií, váš život exploduje silnou energií, která vás ohromí. Když se podíváte na lidi jako Ghándí a Matka Tereza, nemůžeme si pomoci, ale zajímalo by nás, jak je možné, že jeden takový člověk může mít tak velký vliv na svět.
Každý z nich si vědomě vybírá, čemu chce věnovat energii. Hodně času tráví modlitbami, rozjímáním a péčí o své fyzické potřeby na prvním místě. Tyto praktiky jim umožňují mít dostatek času a energie ovlivnit tvoření na Zemi. I vy můžete dělat takové věci, pokud budete o sebe pečovat na prvním místě.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Pocity, loajalita, přátelství….
Dny s energií PSA pronikají do celého našeho emocionálního těla a diagnostikují v něm téma LÁSKY. PES vyvolává otázky Lásky v partnerství, prosvěcuje pole pocitů v rodinném kruhu i v mezilidských vztazích. Jak dlouho Vědomí člověka nechápe lásku vyšší pravdy, tak dlouho se bude potýkat s milostnými závody a s hlubokým rozčarováním. Pokud se Vědomí člověka opírá o moudrost srdce, může brát i dávat lásku – miluje a je milován. Setkává se se souhlasem vnějšího světa, chce obejmout svět kolem ramen, je vysoce tolerantní, každý problém zkoumá z pozitivního pohledu znalostí. Jeho život se ubírá šťastně, přijímajíc všechny, nejen ty příznivé situace. Nicméně každé rozčílení či ustavičné negace jsou důsledkem nedostatku Lásky. Komu je toto pole energie blízké, měl by pečlivě zvážit zkušenosti zaregistrované v den OC. Dovolte spojit se se Světelným světem PSA. Otevřete se radosti!
12. TÓN BILANCE – SÍLA VYŠŠÍ PRAVDY
Ve DVANÁCTCE je zakódována mystická pravda vyplývající z polarity. Prýští odtud síla vytrvalosti, podporující celé vaše rytmicky pulsující tělo. Žijeme ve světe polarity, kde všechno patří do jednoho velkého CELKU, uvědoměním si svých osobních vzorců. Polarita je hologram vytvořený překrytím dvou různých světů a různých realit. Síla DVANÁCTKY se snaží, abyste tuto pravdu objevili. Vědění je otázkou schopnosti vnímat. Hledejte, kde je pevnost tlaku, kde se chováte svobodně bez ohledu na komplikace a složitost omezení. Kdy se cítíte svobodní? Použijte póly polarity k poznání pravidel, které vás omezují. Jako člen Světelné Rodiny přivolejte mystickou moudrost, spojte oba póly a rozšiřte duchovní obzory svého života.
ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI
VY DRŽÍTE TAJEMSTVÍ ROVNOVÁHY VESMÍRU
V Tónu DVANÁCTÉM dosáhne každá Vlna fáze zralosti. DVANÁCT znamená jasný vhled, čistotu obrazu, možnost vhledu do uložených částí. Rentgenový snímek DVANÁCTÉHO Tónu vám ukazuje, o co se v celé Vlně jednalo a také, jak jste byli zapleteni karmickými vazbami. To odhalí vyšší nadhled. Tón DVANÁCT preferuje VĚDĚNÍ A POZNÁNÍ. Všechny kalendářní dny s Tónem DVANÁCT přinášejí vysvětlení dříve nevysvětlitelných znaků, pocitů, obrazů, které se objevily v předchozích dnech Vlny
DVANÁCTÝ Tón – POROZUMĚNÍ, BILANCOVÁNÍ, SHRNUTÍ
Je to den „zúčtování“ všech akcí, všech zážitků, myšlenek a zkušeností. Skvělý den integrovat vše nové díky získaným zkušenostem z minulého období. Den sjednocení rodinných, pracovních, společenských a kulturních vlivů. LaKa nabízí bilancování, sloučení věcí ve funkční CELEK. Ve DVANÁCTCE je také zahrnuta SÍLA SPOLUPRÁCE podporující mezilidské vztahy navázáním nových dialogů a ukončením sporů.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *