TZOLKIN 9.8.2018 7 CABAN 137

 Caban – Země. Síla odpovědnosti, spolupráce, mezilidských vztahů, spolutvůrce, planetární energie, síla krystalové energie, zkoušky/ testy

Caban je o intelektu, logice a racionálním myšlení. Tomuto dni vládne hluboká introspekce, ale protože jsme v Treceně Chuen, možná budete chtít rozrazit dveře a vpustit trochu čerstvého vzduchu. Pokud myslíte myslí, obvykle se neodvážíte. Ale to je jako u všech jiných věcí, dvakrát se rozmyslíte, než něco uděláte. Existuje nebezpečí sedmičky (střed třináctky), která představuje naprostou neutralitu a možnost vydat se jakoukoliv cestou. A kromě toho nechceme mít u dveří řadu lidí, kteří si přišli stěžovat, že jsme vzbudili celé město.
CABAN, TO JE STRÁŽCE POZEMSKÉ ZAHRADY PŘINÁŠEJÍCÍ HLUBOKÉ SPOJENÍ S PŘÍRODNÍMI CYKLY A ENERGIEMI ZEMĚ, DÁVÁ SÍLU TVOŘIT A PAMĚŤ STARODÁVNÉ MOUDROSTI

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN

Dnes zkontroluji své pohnutky, impulzivitu a nízké choutky. Dnes nejde jen o mé blaho, ale o dobro všech. To, co neslouží CELKU, bude nemilosrdně odstraněno z mého pole a možná z toho nebudu nadšený/á. Místo naříkání, jak je všechno špatné, se podívám na nové možnosti, přestanu se bránit probuzení. Dnes přistupuji s láskou k lidem, zvířatům i přírodě.
Symbolika CABAN znamená doslova Země a představuje tvůrčího ducha a vitální sílu planety – pozemský rytmus a u člověka srdeční rytmus. Tato životní síla a posvátný oheň se nachází uvnitř Země. CABAN také představuje pohyb na planetě a pozemské rytmy např. zemětřesení, sopečnou činnost, záplavy a potopy.
V den CABAN žádejte Vesmír, aby vás obdaroval kreativitou ve všem, co děláte a inteligencí k nalezení řešení ve všech životních výzvách, kterým čelíte. Je to skvělý den pro přemýšlení a hledání východiska.
Lidé narození v den CABAN mají spíše jangové chování, velmi tvořivé myšlení, jsou považováni za osoby činu, mají veškerou energii potřebnou k dosažení jakéhokoliv záměru a kreativitu umožňující dostat se vždy k cíli.
***
Zdravíme vás, Drazí. Jsme potěšeni, že vám můžeme poskytovat naše služby, jak putujete Vesmírem. Cílem je, abyste nacházeli radost ve všem. Dnes vás zveme, abyste cestovali s námi.
Udělejte si pohodlí na vašem kouzelném koberci, zavřete oči a vizualizujte si místo, které vám poskytne klid. Věnujte chvilku zklidnění, dechovému cvičení a relaxaci svalů. Ale ještě, než začnete, zmáčkněte mentálně tlačítko OFF levé mozkové hemisféry a dejte ji do režimu autorestart, než se později vrátíte do normálního aktivního stavu mozku.
Na naší dnešní cestě budeme zkoumat Vesmír, který leží uvnitř vás. Leží zde mnoho problémů, kterým čelíte, jak jdete směrem k cíli ke štěstí a míru. Pojďme na chvíli plout uvnitř tohoto prostoru. Jednoduše obdarujte sami sebe Láskou a jistotou, že je vše v pořádku. Jakmile uložíte vaši mysl do režimu spánku, zaměřte se pouze na Lásku. Možná si budete vizualizovat setkání s vašimi Průvodci, jak vás drží v láskyplné éterické náruči.
Ať už si vyberete cokoli, zaměřte se láskyplně na každou část svého Bytí. Nesnažte se soustředit na něco konkrétního, stačí poslat bezpodmínečnou Lásku do celého vašeho Bytí na všech úrovních: fyzické, psychické, emocionální i duchovní.
Naplňte své srdce vděčností za veškerou podporu, kterou dostáváte od všech ve fyzické Sféře, stejně tak i z neviditelných říší. Koupejte se v Lásce, která se k vám plně vrací. Zůstaňte v tomto prostoru, jak dlouho budete potřebovat.
Až se vrátíte zpět, jděte k zrcadlu a podívejte se na chvíli sami sobě do očí. Řekněte té úžasné Bytosti v zrcadle, že je nadevšechno milována. Dovolte si tento dar Lásky přijímat co nejdéle. Vnímejte teplo a snažte si udržet toto poznání a pocit po celý den.
Možná budete chtít toto jednoduché cvičení přidat, až se budete dívat sami sobě do očí a připomínat si, že jste milováni, jako součást každodenní ranní péče. Pamatujte si, že jste Boží Dítě a ve všech směrech naprosto dokonalí. Až dnes půjdete ven, budete vědět, že jste nadevše milováni a opatrováni.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
CABAN: Souznění, rozvoj, spolupráce….
V energii ZEMĚ se nachází zóna kontroly individuální úrovně Vědomí. Zde je testována užitečnost a škodlivost individuálního JÁ pro CELEK. Všechny pocity v den CABAN, by měly být posuzovány z pozice osobní Rezonance s CELKEM. CABAN kontroluje také vztah ČLOVĚK – PŘÍRODA, protože jako pozemský kolektiv přebíráme zodpovědnost za osud světa. Pamatujte, že rovnováha v přírodě je daleko více narušena než mezilidské vztahy. Kdo se naučil vidět sám sebe, jako součást CELKU, přestane soudit lidi, protože ví, že každý, koho potkáme, je odrazem v zrcadle našeho vlastního JÁ. Uzdravení světa a Kolektivního Vědomí začíná pořádkem na vlastním dvorku. Mohou zde nastat různé konflikty, nejen v kruhu rodinném nebo v kruhu přátel, ale i v pracovním prostředí.
V takových případech se stává síla navigace CABAN Strážcem svým pozemským zástupcům, nenechá své studenty na scestí, ale na každém rozcestí pro ně nastaví osobní majáky. Pokud chcete připojit ke svému duchovnímu JÁ všemocnou energii CELKU, zaměřte se na den ZEMĚ, ale nikoliv proto, aby posílil vaši pozici či vás posunul na první místo, ale proto, aby vám pomohl vyřešit problémy ve vašem okolí. Socializace je důležitým krokem k duchovnímu růstu, tzn., že každý jednotlivý aspekt Vědomí, musí dosáhnout plnohodnotné formy, aby mohl být přijat do CELKU.
7. TÓN SPOJENÍ – SÍLA SOUZNĚNÍ
Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě, věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické v Novém světě. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům.
PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ
Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.
Sedmička se nachází přímo ve středu 13 ti denní Vlny, je to mystický sloupec – páteř Vesmíru. Na platformě tohoto Rezonančního Tónu se nachází připojení na nejvyšší úroveň Bytí. Čím zralejší Vědomí dosáhne této úrovně, tím hlubší bude jeho objev. Šestý smysl je nejpřesnější popis toho, čím nás SEDMÝ Tón může obdarovat. Z tohoto potenciálu vyrůstá subtilní vnímání a vysoká citlivost.
Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší energií Zdroje. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší energií, která proniká až do naší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či zvláštním událostem. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém středu, abyste se nedostali do zápasů či extrémů.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *