Materiální jistoty v novém paradigma

Přijala: Lemiana dne 11.12. 2018

Existenční strachy jsou největší zátěží starého paradigma. Nejvíce z vás čelí stále nahromaděné energii z minulosti, která vibruje jako strach z přežívání, strach z chudoby, strach z hladu, strach ze ztráty střechy nad hlavou. Strach, že nenaplníte očekávání svých dětí, svých vlastních rolí rodičů. Jak se ve velkém měřítku dokončují karmické cykly v partnerství, mnoho žen, ale i mužů si sahá do hloubky všech těchto strachů.
Najednou byste na to vše pozemské měli být sami. Najednou si uvědomujete, že bez příjmů svého partnera nepřežijete ani měsíc. Najednou tu máte být zcela pouze sami za sebe a vypořádat se s každým výdajem na vaší cestě. O to více se to děje tam, kde MATERIÁLNÍ ZODPOVĚDNOST tzv. nebyla. Z pohledu podstaty posvátné geometrie HMOTA je tvořena PRINCIPEM MUŽSKÉHO ASPEKTU v každém z vás.

Najednou je spousta žen vedena do situace být materiálním pilířem pro sebe a své děti. Z pohledu zákona příčiny a následku je to o tom, že se zcela OSVOBOZUJE VNITŘNÍ MUŽ v každém z vás a tím se osvobozuje i tolik SVÁZANÉ MUŽSTVÍ ve vědomí každé lidské bytosti. Proces osvobozování mužského principu má každého převést do NOVÝCH MATERIÁLNÍCH JISTOT, které vždy přicházejí pouze PRO TADY A TEĎ bez plánování dlouhodobých závazků. Proto je tolik důležité, aby si každý z vás zpracoval vědomě veškeré AKÁŠICKÉ FILTRY Z MINULOSTI OHLEDNĚ MATERIÁLNÍ EXISTENCE A VNÍMÁNÍ HMOTY vůbec.

V novém paradigma se všeho dostává V HOJNOSTI PRO TADY A TEĎ a je však tolik důležité mít své vnitřní vyzařování plně nastaveno na OTEC-VESMÍR A MATKA-ZEMĚ O MĚ VŽDY PEČUJÍ. JE O MĚ/O NÁS VŽDY PLNĚ POSTARÁNO. Všichni jsme DĚTI BOŽSKÉHO ZDROJE bez rozdílů rasy, věku, pohlaví a pro to jediní, kteří si tvoříte záměrně složité a omezující existenční okolnosti, jste vy jako mocní vysílači a přijímači vašich přesvědčení.

Odpojením se od starých realit, kdy jste strádali, kdy jste trpěli, kdy jste umírali z nedostatku, je v ČASOPROSTORU TADY A TEĎ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PROCES V TENTO ČAS SPIRÁLY.

AŤ PLANETU ZAPLAVÍ HOJNOST EMOCÍ A CITU VŠEOBJÍMAJÍCÍ A LÁSKYPLNÉ HOJNOSTI A TÍM NOVÁ REALITA ZE-MĚ MŮŽE PROSTOUPIT VAŠE ŽIVOTY.

_Strážci projektu Nebe na Zemi_

www.editasantiago.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *