Horoskop na období 17. 12. 2018 – 2. 1. 2019

Čas plný příslibů

Nastávají dny, kdy je každoročně hektické období a nyní se to v horoskopu zviditelňuje skrze aspekt Slunce v dynamickém aspektu na Marse. Může to vést k fyzické vyčerpanosti, k plýtvání energie, ke ztrátám a snadným výbuchům vzteku či lítosti. Tento aspekt skončí 27. 12. Máme zde ale další a velmi podporující aspekty, které pomalu budou přicházet.


Jupiter v konjunkci s Merkurem (do 27. 12.) přináší optimistickou mysl,bujné myšlenky a fantazii. Můžeme jasně a zřetelně vidět, o co jde. Vidět své vlastní postoje a chování jako na projekčním plátně. Dokážeme si z toho udělat legraci a zasmát se sami sobě. Někdy budete vtipné situace přitahovat jako magnet. Některé situace budou jak z filmu s bláznivou komedií. Buďte opatrní na pohlcení myšlenek, a především na domněnky a očekávání.Nyní je mysl tak rozpínavá, že nezná meze, vidí jen nekonečné možnosti. Ve své mysli můžete prožít cokoliv, jak pozitivní,tak negativní, a vůbec to nemusí být spojené s realitou.Uvědomujte si proto možnosti mysli, ale také buďte bdělí,abyste svým myšlenkám příliš nepodléhali, i když realita je úplně jiná.

Slunce v harmonickém aspektu na Urana 15. – 26. 12. podporuje nové podněty, rozhodnutí, nové možnosti a změny. Člověk snadno dospěje k rozhodnutí, co chce a co ne. Je to doba nové inspirace, otevřenosti a pravdivosti. Tento aspekt působí při zimním slunovratu, který nastává 21. 12. po 23. hodině. Síla slunovratu je tak posílena Uranem a může dojít k průlomu.

Následující den 22. 12. nastane v 18 hodin 48 minut úplněk. Harmonické aspekty Venuše na Saturna (do 26. 12.) a následně na Neptuna (do 28. 12.)a Pluta (19. 12. – 4. 1), přináší téma lásky, vztahů,naplněnosti a harmonie. Venuše vytváří kvadraturu s Černou lunou (20. – 27. 12.) a objeví se témata odmítnutí, žárlivosti,uvědomění – již nemiluji. Během těchto dní se ukáží vztahy v pravém světle. Ukáže se, kam vás touha táhne a kde se cítíte nenaplnění. Venuše začne vytvářet 26. 12. harmonický aspekt s Marsem. Nastává harmonie a plné projevení tvořivého aspektu mužského a ženského principu.

Dalšími aspekty jsou Uran na karmické body a léčivá konjunkce Marse s Chironem v Rybách. Vše z ega se má rozpustit a navrátit do oceánu jednoty, aby mohl začít nový počátek, kdy 1. 1. Mars – vůle, rozhodnost a ego vstoupí do nového cyklu.

Slunce v konjunkci se Saturnem a v harmonickém aspektu na Neptuna podporuje, abychom stáli pevně nohama na zemi a hlavou byli spojeni s nebem.

Podle aspektů je vidět, že tento čas je velmi plodný a do Štědrého dne nás potká spousta událostí. Aspekty jsou převážně harmonické a vedou k posunutí vpřed. Během Vánoc máme dostatek času na sebe, své blízké a na přemýšlení o své budoucnosti. V tomto roce, na konci starého a počátku nového roku, jde více než minulé Silvestry především o uzavření jedné etapy, ukončení a naplnění. Rozhodnutí nového.

Nebudu tady popisovat, co byste mohli cítit a vnímat, abych vám nevkládala do vaší mysli, co by mělo přijít. Mysl je nyní velmi vnímavá k fantaziím a představám, co by se vše mohlo stát. Buďte proto stále v přítomném okamžiku, teď a tady. Prožívejte přítomnost v plné pozornosti, protože tam leží vaše největší síla.

Užívejte si čas se svými blízkými a buďte vděční za vše, co máte.

Děkuji Vám za vaši přízeň a důvěru.

Přeji Vám požehnaný rok 2019, ať vaše mysl je naplněna optimismem, ať vaše srdce je plné lásky a vaše vůle je pevná.

S láskou Petra Nel

https://www.astrologiepetranel.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *