Aktuálně na nebi…

Pondělí 14.1. – Luna v Beranu v konjunkci s Uranem a v kvadrátu se Sluncem a Plutem, Mars v Beranu nabíhající do kvadrátu se Saturnem, Venuše ve Střelci v přesném trigonu s Marsem. Možnost bouří, vichřic nebo výbuchů (stržení lavin včetně), akční den plný nových impulzů.

Pondělí by hned od rána mělo přinést rychlé tempo, díky postupně se zpřesňující konjunkci Luny v Beranu s Uranem. Astrologa při takovém pohledu napadne slovo fičák a také meteorologické předpovědi vyznívají v podobném duchu.

V pozitivním směru bude den akční, neohrožený a plný energie, v negativním smyslu se může projevit zvýšená výbušnost, netrpělivost, agrese nebo tendence „utrhnout se z řetězu“ všednodenních povinností.
Současný kvadrát Luny s Plutem po ránu přispěje i k výkonnosti, konstelace je ale jak dělaná také na nejrůznější náhlé a nečekané události, díky souběžnému vlivu Urana a Pluta se může projevit sopečná činnost, různé výbuchy, požáry, nehody, veřejné protesty nebo padající laviny či sesuvy půdy.

Jinak by měl být den velmi rozhodný a rázný, bohatý na překvapivé události nebo náhlá odhalení.
Luna v Beranu v kvadrátu se Sluncem v Kozorohu může vést i k rozporuplným pocitům, kdy jednání tady a teď nemusí být v souladu s dlouhodobějšími plány – pozor zejména na zbrklost.

Harmonický trigon pak nadále navazuje Venuše ve Střelci v trigonu s Marsem v Beranu, takže ve vztazích může dojít k posunům, zásadní dominantou konstelace jsou ale nadále vysoce výkonostní, pracovní a disciplinované konjunkce Merkura v Kozorohu se Saturnem a Slunce s Plutem.
Atmosféra je tedy spíše praktická, pragmatická, mnohdy trochu sucharská a vyžadující maximální pracovní nasazení, ještě v pondělí může být lehce utlumená také komunikace, ale zbytek týdne už by měl být vliv Saturna odkloněn.

Slunce se naopak dostane do kvadrátu s Uranem v Beranu, kde v druhé polovině týdne půjde o boření zajetých rutin, o přenastavování životního prostoru a o rozšiřování vlastní svobody. (To bude ovšem nutně vybalancováváno současným kvadrátem mezi Marsem v Beranu a Saturnem v Kozorohu, který bude zvyšovat vytrvalost, urputnost a sklon dotahovat věci do posledního dechu – díky saturnskému kvadrátu a současnému kvadrátu Uranu se Sluncem ale celou druhou polovinu týdne pozor také na nehody).

Pondělí by mělo přinést kombinaci adrenalinového a stimulujícího působení Urana nad Lunou, v kombinaci s disciplinovaným a strukturovaným kozorožským přístupem.
Po půl osmé večer se Luna přesune do Býka, ještě celý večer ale bude v konjunkci s Uranem, takže větší zklidnění přinese zřejmě až úterý.
Krásný začátek týdne všem!

Zdroj: Reflexivní astrologie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *