Horoskop na období 18. 2. – 24. 2. 2019

Štěstěna a hojnost za odměnu

Slunce vstoupilo do znamení Ryb, do posledního znamení zvěrokruhu, které nás vede k přijetí, smíření a rozpuštění. Rozpuštěním se vše navrací do jednoty. Pokud přijímáme okolnost se smířením, tak tím na ni nevytváříme žádnou reakci. Tak je okolnost, forma, kterou potkáváme, rozpuštěna a naše prožívání vůči této věci se navrací do jednoty, do harmonie a rozpouští se tím naše učební lekce. Je naplněno.

Do 20. 3. máme proto možnost navrátit se emocionálně do jednoty. Máme ve zvyku na vše reagovat, mít ke všemu názor, hodnocení, výstup. V době Ryb se neděje nic špatného, když se dostaneme do pocitu „pasivity“. Prostě najednou k něčemu nemáme žádnou vazbu, ani negativní ani pozitivní. Svým způsobem to může vypadat, že je nám to jedno. V této době to je v pořádku.

Tato energie je podpořena do 23. 2. konjunkcí Neptuna a Merkura v Rybách. Mysl je nesoustředěná, rozpita do velké šířky, určité nepřítomnosti, do světa fantazie, odlehlého světa nekonečnosti a neuchopitelnosti. Často se vám může stát, že vaše myšlenky „ulétnou daleko“. Je těžké se soustředit na přítomnost, vnímat tady a teď, dávat své myšlenky a pocity do slov, jasně a srozumitelně komunikovat. Objevují se silné a živé sny, které vynášejí z nevědomí to, co již dozrálo k poznání a přijetí. Tato konjunkce také ukazuje na časté zapomínání a možné omyly. Opatrně na „podvodníky“. Lidé, kteří mají sklony ke lhaní a podvodům, budou velmi aktivní.

Slunce v harmonii s Marsem dává příliv energie, a především lepší odolnost proti nemocím, zvýšení vitality. Energie budou hezky plynout a Mars v Býku podpoří uzemnění, schopnost prakticky využít svou energii, nechat se inspirovat svou intuicí a mimosmyslovým vnímáním. Slunce se pomalu odpoutává od Urana, tím se turbulence změn a chaosu zmírňují a do konce týdne vymizí.

Venuše v konjunkci se Saturnem 11. – 23. 2., popisována již minulý týden, uzemní energii Ryb. Konstruktivní a střízlivá energie Kozoroha pomáhá realizovat krok za krokem a rozvíjet trpělivost a skromnost. Venuše se 20. – 25. 2. od střízlivé konjunkce více přesune do vášnivé konjunkce s Plutem a zesílí se potřeba řešit bolesti, které byly v citech, hodnotách a financích zameteny pod práh. V těchto oblastech procházíme smrtí a znovuzrozením, abychom se odpoutali od starých nánosů křivd, nepochopení a pocitu nelásky. Veliká touha po intenzivních a hlubokých citech probouzí vášeň, ale také žárlivost. Mohou nás zahrnout majetnické pocity vůči druhým a objevit se destruktivní emocionální vzorce ve vtazích. Touha vlastnit, držet nebo mít druhého ve své moci. V rovině vztahů si projdeme intenzivní a důležitou dobou. Venuše zároveň vytváří harmonické aspekty na Merkura a Neptuna, což podporuje harmonické myšlení a schopnost mluvit o svých pocitech. Pomocí je právě otevřená komunikace o svých citech.

Úplněk nastává 19. 2. v 16: 53 hodin a vynese téma novoluní, které nastalo na sabiánském symbolu „Velký businessman za svým stolem“. Klíčová myšlenka: Schopnost organizovat nejrůznější aspekty projektu zahrnujícího a ovlivňujícího velké množství lidí.“ Silný úplněk zviditelňující nové realizace a zhmotnění. Velmi plodné období, které vede k naplnění svých projektů.

Podrobně popsané téma úplňku a další informace najdete v členské sekci:  https://www.astrologiepetranel.cz/registrace-do-clenske-sekce/

Do 10. 4. působí harmonický aspekt Jupitera ve Střelci a Černé luny ve Vodnáři, kdy sbíráme pozitivní karmu, plody dobře odvedené práce. Pocit požehnání, bohatosti a naplnění svého života jsou ukazatelem, že správně používáte svého Jupitera – víru, expanzi, štěstěnu, hojnost. Podle dovednosti používání energie Jupitera se nám projevuje pocit štěstí, hojnost a bohatost, jak emocionální, duchovní, ale také hmotná. V této době se objevují příznivé nabídky a záleží, jestli je dokážeme ocenit a být za ně vděční, což určuje vnitřní nastavení archetypu Jupitera.

Pokud prožíváme pocit nedostatku, rozmrzelosti, frustraci a nespokojenosti, značí to, že jsme více v hodnotovém systému mysli, která má představy, jak to má být, co by mělo přijít a jak by to mělo přijít. To znamená, že jsme v očekávání a v podmínkách, které nám brání být otevření a v důvěře, že budou naplněny naše potřeby. Vděčnost a uvědomění, co vše v této chvíli mám.

Jupiter ve Střelci a jak s touto energií pracovat je také podrobně popsáno v členské sekci, https://www.astrologiepetranel.cz/registrace-do-clenske-sekce/

Přeji Vám požehnaný týden plné radosti.

S láskou Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *