Aktuálně na nebi…

18.9.
Saturn se v Kozorohu otáčí

Velká rozhodnutí dnes nepadnou. Spíš je velká šance si uvědomit, o co se hraje. Saturn se ráno otáčí po 4 měsících retrográdního pohybu (od 1. května) na 14. stupni Kozoroha. Držíme v rukou klíče ke své budoucnosti, jen si uvědomit, které to jsou a jak je vlastně použít. Nejspíš už nyní víme co asi bude, jen nevíme jak se to stane.

Chtě nechtě se vracíme do minulosti, na 14. stupni Kozoroha byl Saturn zhruba 22. ledna. Něco z ledna se nám tedy znova vrací přímo pod nos.To, co nyní aktuálně prožíváme, jsou reakce na hlavní letošní téma. V současnosti, tedy v následujících dnech, je šance se k dění osobně vyjádřit a změnit běh událostí. Dlouho už dějiny smýkaly námi a nebyla možnost s tím nic dělat, nyní to pomalu půjde otočit.Lunu najdeme ve znamení Býka a zdá se, že její postavení bude zásadní. Motivace ke změnám a proměnám by měla být víc spojena s emocemi než s rozumem. Půjde nám v principu o to, abychom nadále byli spokojení, vyrovnaní a abychom byli milováni.Je čas, ve kterém bychom se měli umět srovnat s vlastními představami. Říci si, co vyhovuje a co nikoli. Pokusit se naplnit něco z vysněného a zjistit, co je pro uskutečnění třeba udělat. Saturnská otočku v Kozorohu má i vliv na planety ve Vahách, tedy Venuši s Merkurem.Luna v Býku příznivě ovlivňuje planety v Panně, tedy Slunce a Mars. Přispívá k tomu, že aktivně a svědomitě řešíme všechna zadání a dovedeme i vyjít vstříc.

Dnešní den může v zásadě dost proměnit náš život. Jak a jakou měrou, to zjistíme až s odstupem času. Nepropadejme ani nadšení a ani smutku, dostaneme přesně to, co jsme si dosavadním chováním zasloužili.

Ondřej Habr


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *