Co je Simply Meditation?

Většině z nás bylo v nějakém období našeho života řečeno, abychom poslouchali svoje srdce. Možná, že to je dobrá rada, ale většinou jsme příliš emocionální nebo příliš zaseklí v naší mysli na to, abychom se touto radou řídili. Může být těžké rozhodnout se poslouchat naše srdce poté, co jsme strávili tolik času bojem s naší myslí.

Stejně jako se říká, abychom poslouchali naše srdce, tak se také říká, abychom dělali logická rozhodnutí a věci si dobře promysleli. Vytváří to rozkol, disharmonii ve dvou zdánlivě protichůdných radách. Lidé nejsou logické bytosti. Jsme citové bytosti, které později ospravedlňují svá rozhodnutí logikou. Jsme lapeni ve víru naší mysli a emocí a snažíme se učinit správné rozhodnutí; a nebo se divíme, proč to „správné“ rozhodnutí nefungovalo dobře.

Až se opravdu naučíme dostatečně ztišit mysl natolik, abychom pronikli do srdce, tak zjistíme, že naše intuice je vždy pravdivá. Jasná a klidná mysl nám pomáhá reagovat na každou situaci. Takhle můžeme vidět, které činnosti jsou nejlepší a slyšet vnitřního průvodce, který nás povede. Pocit vnitřního vedení není nic jiného než intuice. Jednat v souladu s intuicí znamená být více v kontaktu s tím, co nás opravdu motivuje z hloubi, spíše než rychle reagovat.

Proto máme Simply Meditation. Je to celé o zklidnění mysli a otevření srdce, abychom mohli jednat z onoho místa, kde sídli intuice a hlubší znalost.  Simply Meditation, je přesně tím, jak zní. jsou to jednoduché a snadné techniky s velkým přínosem.

Simply Meditation nám pomáhá vytvořit pomyslný most mezi naším srdcem a myslí. Když tento most máme, jsme schopni vidět jasněji a objektivněji. Můžeme odpovídat na okolnosti spíše než jen reagovat. S klidnou myslí můžeme činit naše rozhodnutí z místa služby a prospět všem, spíše než z místa sobecké subjektivity.

Simply Meditation je neskutečně jednoduchá a právě tak silná technika.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *