Zklidněte svou mysl mantrou

Přátelé,

v pátek 27. března se můžete opět zapojit do Projektu Mantra.

Vydejte se na 40 denní cestu za klidem mysli!

Začněte odříkávat mantru

Project Mantra je bezplatně vedený program, který vám během 40 dnů pomůže vytvořit snadnou a přitom velmi účinnou každodenní duchovní praxi. Je ideální pro začátečníky, kteří potřebují jednoduchý, ale účinný nástroj pro ztišení mysli, otevření srdce a vytvoření si pozitivního návyku, kdy si každý den uděláte čas k propojení se s Božstvím. Může ji praktikovat každý, kdykoli a kdekoli, včetně dětí.
Přesměrujte svou mysl

Zpívání manter je účinný způsob, jak ovládnout neklidnou mysl. Pravidelným opakováním se mysl naučí zaměřovat svoji pozornost na něco pozitivního, jako jsou mantry namísto toho, aby naše myšlenky zaměstnávalo neustálé posuzování nebo strachy. Mantry se používaly po tisíciletí v každé duchovní tradici a jsou předchůdcem dnes populárních afirmací.

Otevřete své srdce

Síla mantry se neskrývá v jejím významu, ale v její vibrační frekvenci. Nejsilnějšími mantrami jsou nadčasová sanskrtská jména Božstev. Každá slabika vytváří vibraci, která probouzí a manifestuje některou z božských kvalit jako je klid, odvaha, láska, soucit a přijetí. Tajemství odříkávání manter spočívá v tom, že je vyslovujete s láskou a oddaností, protože jen tak otvíráte své srdce, zvyšujete vibrace a můžete prožít Boží lásku.

Vypěstujte si pozitivní návyk

Aby transformační síla vaší praxe vyvolala trvalý posun ve vašem vědomí, je k tomu zapotřebí doba 40 dní. Během této doby si možná povšimnete, že se na život začínáte dívat mnohem pozitivněji, jste více soustředění, více si uvědomujete sami sebe a méně posuzujete sebe i okolí.

„Čím více budete mantru odříkávat, tím více bude slábnout moc vaší mysli, budete více spočívat v božské blaženosti a vaše srdce se ještě více otevře Boží lásce.“

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Zde je link na mantru OM NAMO NARAYANA nazpívanou přímo Paramahamsou Vishwanandou:

https://soundcloud.com/bhaktimarga/om-namo-narayanaya-mantra?fbclid=IwAR2uYy1x2VBp_vw3BTmOgJo8FFQPpt34Vs3bWvr_sunW1cN0oN5zb4xjktQ

____________________________________

ON-LINE KURZ

Kurz bude probíhat on-line pomocí aplikace ZOOM.

Začátek kurzu:  27. března 2020 13:00 – 17:00

Online – Zoom

Zdarma

Pro registraci a více informací zašlete prosím e-mail na adresu MarcelaKalas@email.cz

Více informací zde


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *