Myšlenka na dnešní den

Najděte si čas zažít svou skutečnou podstatu. A to tím, že budete ve spojení s přírodou. Protože příroda ji poznává. Už v ní je. Už má tento velký obraz. Když se obrátíte k přírodě, tato energie se do vás přenese na velmi hluboké úrovni, když jí to dovolíte. Může to být stejně prosté jako meditace. Může to být stejně jednoduché jako dívat se na moře a sledovat vlny, ale je nutné odstranit z tohoto procesu svou mysl – mysl, která tak nějak vytváří okruhy vašeho rozhledu, vkládá vám do cesty koncový doraz, rozkládá závěsy kolem toho, co vidíte.

Když odstraníte své vědomé souzení z toho, co vidíte, a dovolíte nekonečnosti tohoto procesu, aby vstoupila do vaší duše, začnete se léčit – začnete se znovu spojovat s tímto vyšším spojením, s nekonečností toho, co jste. A začnete dosahovat odpovědí, které na této rovině potřebujete. Nejdřív velmi prostých, ale postupem času čím dál specifičtějších.

Najít ten okamžik, kdy jste naprosto klidní – ať už jste buddhista nebo sedíte na vrcholu hory a zpíváte nebo jdete po pobřeží a cítíte, jak vlny proudí vaším životem – to je začátek. Cokoli, co je napsáno v knihách je tu jen proto, a by vás to přivedlo zpátky k těm velmi prostým věcem. K tomu velmi prostému přístupu. Jediné, co jakákoli cesta v zásadě dělá, je, že čistí průchod energii, aby vámi proudila a mohlo být navázáno spojení. Nakonec to musíte umožnit; otevřít tomu dveře. Otevřít dveře a nechat to vstoupit.

Dr. Eric Pearl


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *