Novoluní ve Vahách 16.10.2020 v 21.30 a Arkturiánská mise lásky.

 
Dne 16.10.2020 nastane ve 21.30 hodin významné novoluní ve znamení Vah. Měsíc se nachází v perigeu, je to nejbližší bod na jeho oběžné dráze k Zemi a je ještě v konjunkci se stálicí Arcturus. Pokračuje tak srpnový trend, kdy se za podpory osudových uzlů otevřela pozitivní vazba umožňující proudění nových informací souvisejících s touto duchovně vyspělou civilizací, jež stráží naší mléčnou dráhu a pomáhá nám zvyšovat a transformovat vibrace. Tyto informace jsou však stále pro mnoho lidí těžko pochopitelné, nepřijatelné a idealistické.
Arkturiánský avatar Ježíš Kristus, který přišel lidstvu ukázat část z nich jako je například bezpodmínečná láska, bratrství, vyšší moudrost, zasvěcení, práce s energií, posvátná láska a sexualita atd., byl mnohými nepochopen, jeho odkaz překroucen a zmanipulován. Tak se lidstvo ocitlo na dlouhou dobu na slepé koleji ve svém vývoji. S nástupem věku Vodnáře dochází ke tlaku na změnu těchto postojů a jejich správné pochopení a integrování. Změnila se také strategie mise, už zde není pouze jeden avatar, ale je zde více velvyslanců této a jiných civilizací, kteří se sami postupně probouzejí a pomáhají tak tuto jiskru rozsvítit. Inspirují a posouvají tak lidstvo do nové etapy vývoje.
To, že to není snadný úkol, je nám všem jasné a teď na to i poukazují dynamické aspekty, které právě toto novoluní provázejí, a tak se harmonické vibrace při spojení dvou světel v duchu grálského mysteria, Slunce a Luna, mužský a ženský princip u stálice Arcturus nemohou plně projevit. Vliv přechodu Slunce tímto prostorem přetrvá ale celý víkend, kdy se ještě 17.10. před půlnocí spojí Měsíc s couvajícím Merkurem ve znamení Štíra a bude nám tak otvírat hluboké vzpomínky naší duše a mohou k nám přicházet další nové informace a aha momenty a pomáhat nám tak v procesu léčení. Můžeme se tedy pokusit naladit na vyšší světelné bytosti z rodiny duše Ježíše Krista, tedy Arkturiány a požádat je o pomoc při rozvoji a léčení naší duše. Na úrovni hmotných těl je možné dopřát si vědomou péči o ledviny, které pod znamení Vah patří. Koupel v soli, nahřívání a hlazení této oblasti nejlépe v páru, teplý urologický čaj nebo vlažná navibrovaná voda s krystaly, odlehčující dieta atd.
Novoluní padá do 5.domu tvořivosti a lásky a bylo by tedy možné využít tento den pro rozvoj a pozitivní impulz v těchto oblastech. Tomu nahrává i doba omezení společenských aktivit.
Je třeba se ale vyrovnat s výzvou couvajícího Marsu v Beranu, který je stále ještě hodně blízko k Zemi a atakuje toto novoluní opozicí a z boku působí kvadratura od trojice Pluto, Jupiter a Saturn v Kozorohu, která nám všem letos předvádí, jaké slabiny má fungování naší tržní společnosti a jak těžké je udržet si dosavadní fungování. Nese také vzpomínky na války, hladomor, různé epidemie a beznaděj, a to jak na kolektivní tak i osobní rovině. Je zde naznačena celková nervozita a strach co bude dál? Jaké další změny se objeví a na jak dlouho? Merkur ve Štíru je totiž v opozici na couvající Uran. V mnoha rodinách se řeší karanténa a běžné fungování, couvající Neptun v Rybách v 10.domě je v opozici na Venuši v Panně ve 4.domě. Neptun přestane couvat 29.11.2020 a tak by se snad situace mohla v něčem změnit? Ale stále se už od dubna přikláním k názoru, je podporuje návrat Chirona do 6.domu ČR, že tento složitý proces se povleče až do března 2021.
Příznivá zpráva ale je, že vliv viru slábne a je zde i možnost objevení nových forem léčby, Neptun má dobré vazby na Jupiter a Selenu. Dalo by se tedy říct, že je zde určitá forma podpory a ochrany z vyšších světů a následky nemusí být tak hrozivé. Využijme tedy tohoto času a požádejme o pomoc výše zmíněné bytosti, jež zanechali tak silnou stopu léčení a milosrdenství na naší Zemi.
18.10.2020 ještě krátce před úsvitem dosáhne svého vrcholu meteorický roj v souhvězdí Blíženců. Budou nám tak padat jiskřičky naděje a nových informací.
Pak 22.10 kolem 20 h dojde k pozorovatelné konjunkci Luny a Jupitera a pak 23.10.2020 i Saturna.
Přeji nám všem opět hodně štěstí, síly a klidu na všechny tyto procesy.
Jitka Valentová
14.10.2020

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *