Máme před sebou 20 transformačních dní

od 14.4.2021 do 3.5.2021 nás dle Mayského kalendáře čekají tzv. Core days (Dny středu).  Jedná se o 20 vrcholných dnů Tzolkinu (Mayského kalendáře). V těchto dnech  k nám přímo z centra Hunab´Ku (Velké Centrální Slunce – Střed Mléčné dráhy) bude proudit velmi mocná léčivá a transformační energie. Čeká nás  velice silné duchovní vyzařování z centra Galaxie.

Core je v překladu jádro, střed, srdce. Těchto 20 dní tvoří centrální sloup, páteř Tzolkinu (posvátného Mayského kalendáře). Tento sloup je nazýván mystickým, protože vše, co je, co se děje, se odráží z tohoto centra. Tyto dny jsou pro Maye velmi významné, protože sdružují energie všech 260 dnů Tzolkinu a spirálovitě ji rozdělují ven i dovnitř, do celého časoprostoru. Dny středu jsou srovnatelné s funkcí čaker, energetických center podél naší páteře. Dny středu jsou jakýmsi svátkem Tzolkinu. V těchto dnech je třeba dělat důležitá rozhodnutí. Je to duchovně nejsilnější období celého 260denního cyklu a zároveň vyvrcholení všech cyklů předchozích.

Během těchto dní by naše energie měla být víc než jindy silně zaměřena na Tady a Teď.
Během Core days bychom také měli být velmi pozorní k obsahu naší mysli, měli bychom se snažit ji neustále vracet do přítomného okamžiku a rozpouštět světlem svého Vědomí vše, co nás odděluje od Bytí, tedy od Zdroje. V těchto dnech k nám bude proudit přímo z centra Mléčné dráhy velmi zvláštní silná kosmická energie za účelem našeho probuzení, léčení a transformace; budeme ji nejspíš intenzivně vnímat na všech rovinách.
V těchto dnech budeme velmi blízko Zdroji našeho života, Hunab K´u.

(Hunab K´u se překládá jako Jediný Bůh nebo také Jediný zdroj Hranic a Sil, ale dávní Mayové tak nazývali srdce Mléčné dráhy. Hunab K´u vyzařuje energii a informace. Využívá hvězdy jako čočky , skrze které posílá energii planetám. Hlavním transformátorem energie z Mléčné dráhy  pro naši  Zemi je Slunce. Funguje jako čočka skrze kterou Země dostává přímé galaktické informace. Energie vyzařující z tohoto centra se nachází mimo možnosti našeho vnímání, galaktický a zemský mikrokosmos však leží přímo v něm a každý z nás je jeho individualizovaným projevem. Přenos nové energie z tohoto Zdroje nás tedy ovlivňuje, ať jsme si toho vědomi či ne ).

V těchto dnech se otevírají brány k našemu jádru, k naší podstatě.
Čeká nás velmi intenzivní, zcela jedinečné období. Všichni máme velkou šanci vystoupit z Matrixu a osvobodit se od nadvlády mysli. Pomůže nám, když se plně ukotvíme v Tady a Teď.
Dobře naslouchejte svému tělu, buďte velmi bdělí a pozorní, soustřeďte se na to, co děláte, ale zároveň soustřeďte část své pozornosti dovnitř. Dejte čas sami sobě k rozjímání, ponoření se do sebe či k meditování – ať se Vám podaří dobře se na přicházející energie naladit. Vstupte do přítomnosti a využijte dané situace. Tvořte! Využijte sílu své mysli k vytvoření si reality, po které toužíte.
Energie proudící z mystického sloupu Tzolkinu vám může pomoci dotknout se Vašeho jádra, Vašeho pravého Já – použijte ji !

Čeká nás další zrychlení času, neboť je toho ještě mnoho, co je potřeba uvolnit a vyčistit z  našeho podvědomí, aby Matka Země zvládla svůj Vzestup a my s ní.

Moji milí, využijme tuto příležitost a napojme se na světlo přímo ze Zdroje, využijme této jedinečné příležitosti k osobní transformaci, k provedení změn, které nás posunou blíže k sobě samým. Když ne teď, tak kdy tedy?

Sofie

 


komentářůna “Máme před sebou 20 transformačních dní”

  1. P napsal:

    Dobrý den, opravdu jsou tyto dny už nyní? Podle výpočtů např. na mayskystromzivota (nebo i kdysi podle Lenky Sykorové) by tyto dny měly být až od konce května… ??

  2. Dobrý den, paní Pavlo,

    děkuji za zprávu. Zde moje vysvětlení….

    V mayských oblastech a tradicích se používají různé kalendáře. Jeden z nich je například Traditional Kiche‘ Mayan Calendar (v oblasti Quatemaly) a druhý je Yucatec Mayan Calendar. Ten je založen na Haabu (Zemi) a tradiční Kiche kalendář je založen na kosmu. Oba jsou platné. Tento článek vychází z Yucatánské tradice.( Tzolk’in Calendar) Existuje mnoho korelací a různých tradic. Záleží na tom, se kterou člověk souzní.

    Přeji Vám hezký den,

    Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *