Odvážné snění – bezplatný webinář

Vážení a milí, ráda bych vám položila velmi důležitou otázku: Píšete už do své zlaté knihy? Podle šamanů z And přicházíme na tento svět se dvěma knihami:

Jednou zlatou a jednou stříbrnou.

Stříbrná kniha už je napsána, ale zlatá kniha je prázdná.
Velkou část života strávíme tím, že studujeme, upravujeme a následujeme tu napsanou knihu; žijeme podle toho, co je psáno na jejích stránkách.

Ale legenda praví, že v každém z našich životů přijde čas, kdy musíme odložit stříbrnou knihu a začít psát svou vlastní knihu:

Svou zlatou knihu! Scénář SVÉHO VLASTNÍHO života.

Je třeba, abyste přestala následovat příběhy a sny ostatních a začali psát svůj vlastní příběh. Příběh tvého života, váš vlastní životní scénář!

To je okamžik, v němž opravdu přijmete odpovědnost za to, co se ve vašem světě odehrává, kdy přestanete být pouhým hledačem a stanete se tím, kdo do světa vnáší pravdu!
V naší západní společnosti jsme zapomněli na přechodové rituály, které nám říkaly, kdy nastal čas odložit jednu knihu a vzít do rukou tu druhou.

Už nemáme žádné stařešiny, kteří by nám ukázali, jak psát naši zlatou knihu – jak náš příběh zrealizovat…
…A tak se stává, že místo toho, abychom si splnili svůj vlastní sen, trávíme naše životy uvězněni ve snu někoho jiného.

To je stav, kterému šamané říkají „kolektivní noční můra“.

Dr. Alberto Villoldo, původním vzděláním lékařský antropolog, strávil mnoho let studiem u šamanů a léčitelů, a v Andách pobýval s posledními Inky. Právě tam byl zasvěcen do starobylé posvátné techniky šamanského snění. Tyto techniky byly po staletí chráněny a uchovány v tajnosti; aby nám mohly být předány v době, kdy bude nutné na světě opět nastolit mír.

Odvážné snění: bezplatný webinář

Šamané vždy věděli o této naší skryté síle – věděli, že náš svět neustále tvoříme pomocí snění! Tvé sny mají moc vytvořit novou realitu.

V tomto bezplatném webináři poznáte skutečnou sílu svých snů a naučíte se ji využívat pro sebe a a pro dobro celého světa.

Abyste mohli opravdu ovládnout moc snění, nejprve se naučíte, jak se probudit z této kolektivní noční můry, ve které právě teď všichni žijeme!

Naučíte se, jak být opravdu probuzený, i když právě spíte.

Jen tehdy dokážete využít opravdovou moc snění!

Zajistěte si proto své místo na webináři HNED TEĎ a získáte naprosto jedinečné informace – a to úplně zdarma.

Dr. Alberto Villoldo studoval rituály, příběhy a techniky šamanů nejprve jako vědec a později jako žák šamanů. Více než 30 let žil, studoval a učil se v Amazonii a Andách. V tomhle bezplatném webináři s tebou Dr. Alberto Villoldo bude sdílet posvátné techniky, které se naučil v průběhu mnoha let strávených se šamany.

Naučíte se:

  • Jak tvořit svět pomocí snění
  • Vysnít si svůj život a zdraví do reality
  • Probudit se z noční můry, kterou sní ostatní, a stát se tím, kdo sní své vlastní sny
  • Zažívat skutečnou sílu tvých snů

Vkročte do tohoto fascinujícího a mocného světa šamanského snění v našem NOVÉM bezplatném webináři!

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *