Aktuálně…

Nyní (23. – 24. Dubna 2021) se nacházíme uprostřed kalendáře Tzolkin, Hunab Ku; kde se spojuje budoucnost a minulost a odrážejí se v přítomnosti. Jedná se o intenzivní období, díky kterému vaše srdce bije rychleji a zvyšuje se váš krevní tlak. Během tohoto období se o sebe zvlášť starejte.

Vaše duše vám dává šanci zatancovat si se svými stěžejními problémy a dosáhnout s nimi nádherného řešení. Tím se otevírá cesta, jak se ponořit hluboko do studny vašeho bytí a vytáhnout velký kbelík šumivých vod vašich vnitřních darů Duše, schopností a poznatků.
Kouzlo Hunab Ku vám umožní hluboce proniknout do studny vašeho nekonečného duchovního bytí a přinést více energie, poznatků, darů, odvahy, schopností a vlastností, které můžete použít ve svém životě a práci s duší.

Hunab Ku poskytuje příležitost k hlubokému čištění, uvolnění a posunutí. Vyzývá nás, abychom se soustředili na Zaměření na Teď a Tady, zbavili se všech minulých i budoucích připoutání, očekávání a obav. Čím více se soustředíte na přítomný okamžik a necháte věci, aby se staly tak, jak to potřebují, tím snadněji toto období plyne. Pokud potřebujete plakat, plakejte. Pokud chcete zůstat v posteli a schovat se pod přikrývky, udělejte to, pokud je to možné. Vykoupejte se. Jděte na procházku. Sledujte, jak slunce vychází nebo zapadá. Spojte se s formou přírody, ke které se cítíte přitahováni. Užijte si klid, buďte sami se sebou a sledujte svůj vlastní vnitřní kompas a pusťte mimo sebe agendy jiných lidí. Věřte, že víte, co je pro vás v tuto chvíli nejlepší.

V dokonalé rovnováze máme moc odmítnout minulost a přesměrovat budoucnost. Sestupují nové vize a kvetou voňavé květiny. Uvolněte cestu sami sobě a nechte existenci proudit skrze vás. Můžeme dosáhnout skutečné vnitřní rovnováhy. Meditace a centrování k nám přicházejí snadno ~ prostě se vydejte k dispozici. Důvěra a odvaha jsou vlastnosti, které rostou. Nechte se naladit samotnou existencí.

Hunab Ku byl pro Maye nejvyšším Bohem a konečným Stvořitelem. Představoval bránu do dalších galaxií mimo naše Slunce i do celého vědomí, které kdy v této Galaxii existovalo. Hunab Ku je podle Mayů také vědomím, které organizovalo veškerou hmotu, od „vířivého disku“, do hvězd, planet a solárních systémů. Hunab Ku je „mateřské lůno“, které neustále rodí nové hvězdy a zrodilo naše vlastní Slunce a planetu Zemi. Také věřili, že „Stvořitel“ řídí vše, co se děje v naší Galaxii z jejího středu, prostřednictvím vyzařování periodických výbuchů „energie vědomí“. Dnes moderní astronomové ověřili, že ve středu naší Galaxie je „vířící disk“ s „černou dírou“ ve středu, která polyká i rodí hvězdy.

Šťastný transformační Hunab Ku pro všechny ❤

ZDROJ: Intergalactic Research Institute

Sdíleno v respektu a uctívání moudrosti starodávných kultur,
Mikai. 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *