Otevřený Plejádský portál

 
17. května se otevřel Plejádský portál. Je to velmi důležitý milník v pokroku sil lidstva a světla směrem ke konečnému osvobození planety. Plejádské souhvězdí sedmi hvězd se dostalo do přímého souladu se Sluncem naší sluneční soustavy. Slunce se zarovnává s Plejádami, které vysílají paprsky vysokofrekvenční energie na planetu a na lidstvo.

Toto je doba zvýšeného vědomí, uzdravení a doba pro vytvoření lepší reality s tím, jak teď přicházíme do souladu s hvězdným systémem Plejádských Sedmi Sester. Nyní je čas nechat svoji mysl otevřenou nekonečným možnostem, které máte k dispozici jako živá bytost se schopností tvořit. Toto je silná doba pro manifestace. Portál je příležitost posunout se na další úroveň života a je jednoduše energetickou branou. Tento portál nám pomůže posedět v souladu s naším Vyšším Já, duchovními průvodci, minulými životy a předky.
Čas na upgrade! Zavázáním se k pozitivní transformaci v měnících se dobách, můžeme prostřednictvím tohoto portálu vstoupit do dalšího kroku na naší cestě. Právě teď se potřebujeme otevřít novým možnostem  prostřednictvím meditací a udržováním vize svých jasných kosmických těl v naší mysli a srdci. Vezměte a umožněte si vstřebat veškerou energii a časem se uvidíme růst, vzkvétat a uzdravovat se.
Sedm nebeských Sester je s námi hluboce spojeno prostřednictvím našich srdcí. Tento vícerozměrný portál nám umožní setkat se s hlubokým zážitkem sebepoznání a osvícení prostřednictvím našeho vlastního Vyššího Já. V rámci tohoto vztahu se vy a vesmír stanete jedním ve vědomí jednoty a vědomí kosmického Krista.
Vibračně upravená Zlatá Vnitřní Cesta, která vás spojí se Sedmi hvězdami Plejád a probudí vaše dary hvězdných semínek v této dimenzionální realitě. Prostřednictvím tohoto procesu nebeských odrazů a lomů se k nám Plejáďanská energie dostává poté, co byla „odražena“ od jiných hvězd.
Toto kouzlo vytváří portál, kterým je přímo přitahována energie Plejádských hvězd, čistá nezměněná kosmická energie, ale také posvátná znalost kódovaná energií starověkých tajemství vesmíru. Část „kodexu“ stvoření. Energie a informace o existenci. Otevření mysli vyšším dimenzionálním realitám, které existují. Přivítejte tuto energii s otevřeným srdcem a dovolte si se stát tou nejlepší verzí. Nyní je čas expandovat a transformovat se. Musíme si uvědomit, že všechno je skutečně v Božském řádu a dokonalém načasování.
ZDROJ: Order of the Star
Sdíleno na frekvenci, ryzího, odvážného a otevřeného srdce a jasné mysli,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *