Harmonická konvergence 2020-2028

 
Země nyní prochází významnými evolučními posuny a roky 2020–2021 jsou roky intenzivních změn. Souběžně s chaotickou dekonstrukcí a rozpuštěním starých struktur a realit, se za závojem zdání odehrává opačný, silnější, jemný a konstruktivní proces.
Dnešní den představuje vstup do klíčového evolučního uzlu harmonické rezonance prostřednictvím struktury ŽIVOT, ČAS a VESMÍR. Proč je tomu tak?

Při počítání kalendáře Tzolkin 260 dní, symbolizuje dnešní den (20. května 2021) vstup do wavespell of the Earth, 13. cyklus 13 dnů poháněný synchronicitou, navigací a evolucí.
HARMONICKÁ KONVERGENCE ZEMĚ, SLUNCE A MĚSÍCE
Tento vstup se synchronizuje s nastavením zenitu Slunce-Plejády, ke kterému dochází v Chichen Itza na Yucatanu. Toto je stěžejní mezník času pro starodávné strážce času ve Střední Americe. Podle práce Johna Major Jenkinse:
„Sjednocení Slunce-Plejády symbolizují Ptačího Boha, Opeřeného Hada – Quetzalcoatla, který skrze precesi pomalu vlétne na svůj trůn v zenitu.“ Stejně jako zarovnání Slunovratu a Galaxie, bylo i toto zarovnání zenitu Slunce-Plejády zabaleno do eschatologické doktríny budoucího konce světa. Ale celé načasování v tomto modelu podléhá zeměpisné šířce, která definuje éru konvergence. Jak již bylo zmíněno, v Teotihuacanu je toto datum zenitové pasáže 17. května (a vždy zůstává stejné; nepřesouvá se s precesí). Výsledkem bylo, že k zenitu Slunce-Plejády došlo v Teotihuacanu počátkem 18. století. Když však Tula převzala tradici Nového Ohně z Teotihuacanu a přesunula základní tábor na sever do Chichen Itza, účinně překalibrovali své konečné datum. V Chichen Itza začíná zenitový průchod 20. května (šestidenní rozsah), což vede ke konvergenci zenitu Slunce-Plejády, která začne v 21. století. To neuvěřitelně přineslo shodu dvou metod sledování precese, protože k zarovnání Slunovratu a Galaxie dochází také v 21. století.“
PRÁH EVOLUČNÍHO FRAKTÁLU
Tento 13denní cyklus Země dosáhne vrcholu Harmonické Rezonance 26. – 27. května 2021. Toto dvoudenní okno přesně odpovídá 25. a 26. dni 11. měsíce 13měsíčního roku a označuje vstup do prvního období zatmění roku 2021 a dokončení 11 Tzolkinů po 260 dnech, od překročení horizontu událostí Galaktické Synchronizace 26. července 2013 • NS1.26.1.1. KIN 164 Yellow Galactic Seed, pro holonomický vnořený fraktální milník 2 600 + 260 DNÍ.
Nebeská předzvěst k dokončení tohoto fraktálního milníku jedinečné harmonické rezonance, Úplné Zatmění Měsíce ve Střelci, proběhne 26. května 2021 (NS1.33.11.25), přímo na křižovatce s Galaktickým Centrem.
V 13měsíčním kalendáři se zatmění odehraje v srdci 44. týdne roku, posledního týdne tohoto 11. měsíce.
Pokud jde o počet Tzolkinů, tento den odpovídá srdci tohoto 13denního cyklu Země a synchronizuje se s dokončením 11 Tzolkinů ode Dne Mimo Čas 25. července 2013 (NS1.26.0.0). Tento portál byl PŘESNÝ střed současného 52-ROČNÍHO cyklu známého jako Nový Cyklus Siria 1 (New Sirius Cycle 1) (1987–2039)…
Jinými slovy:
Nadcházející zatmění měsíce 26. května bude znamenat dokončení 2600 + 260 dní od překročení 26letého středu současného 52letého cyklu 26. července 2013. Čas je UMĚNÍ.
Podle „Časové Osy Přechodu Biosféra-Noosféra“ tento den signalizoval příchod „Nového Galaktického Synchronizačního Paprsku“, který označil vstup do vyšší rezonance s novou časovací frekvencí 13:20 a aktivací nových evolučních programů na Zemi.
CO JE GALAKTICKÝ SYNCHRONIZAČNÍ PÁS?
Portál galaktické synchronizace z 26. července 2013 je nejdůležitější evoluční prahovou hodnotou po uzavření cyklu 13-Baktunu historie dne 2012-21-12 (OMEGA Bod 13-Baktunu mapy zaznamenané historie). V Mayském Faktoru (1987), popsal José Arguelles význam našeho průchodu tímto paprskem takto:
„Ale co je to za paprsek?“ Jak to popsat? Co jej synchronizuje a jak? V mayských termínech, má tento paprsek, Velký Cyklus, průměr 5 200 tun. Pokud jde o rody (kins) nebo dny (days), melodie se skládá z 360 kin / den, nebo pět dní před vágním slunečním rokem. Skutečný solární rok je 365,2422 dní. 5200 tun se tedy rovná 5 125 vágních slunečních let nebo 1 872 000 dní.
Jak jsme zdůraznili, mayský koncern spočíval v kalibraci ekvivalence mezi kalendářem označujícím Sluneční průchod Země a skutečnou Galaktickou Harmonií.
Cyklus o délce 5 200 tun představuje fraktál klíče s 52 jednotkami, (Loom of Maya), syntetizující Galaktickou Harmonii. Jako fraktál lze cyklus 5200 tun rozdělit na 260 jednotek po 20 tun, z nichž každá se nazývá katun, a 13 jednotek po 400 tun, z nichž každá se nazývá baktun. Zatímco klíčové harmonické číslo melodie je 360 ​​kin a katun je 7 200 kin, baktun je 144 000 kin. Je velmi důležité mít na paměti, že mayská čísla jsou vícerozměrná (multidimenzionální). Jejich přepočet na dny nebo roky neznamená, že čísla přestanou fungovat pro jiné faktory nebo hodnoty. Historický cyklus jako harmonický vlnový vzor o průměru 5200 tun, je jen jedním dílkem vícerozměrného galaktického hologramu.
Mayská Matice (Matrix), Tzolkin nebo Harmonický Modul, nesoucí kód galaktické harmonie, informuje všechny systémy se společnou regulační rezonancí zvanou světelné tělo. Stejně jako každý živý organismus má světelné tělo – infrastrukturu D N A – a dokonce i celý druh má své společné kolektivní světelné tělo, tak se i planeta jako vědomý organismus, vyznačuje také vyvíjejícím se světelným tělem.
Stejně jako světelné tělo individuálních a kolektivních organismů je i planetární světelné tělo vědomě členěnou rezonanční strukturou, která reguluje a umožňuje naplnění evolučního osudu. Je důležité mít na paměti, že planetární světelné tělo, zabudované do programu paměti planety, lze aktivovat pouze vědomým společným úsilím. Jak uvidíme, klíč k vědomé artikulaci světelného těla planety, spočívá ve vědě obecně známé jako Geomancy (Geomantie) – Akupunktura Země. “ – José Arguelles „Mayský Faktor“ (1987).
OD HOMO SAPIENS PO HOMO NOOSPHERICUS
Za posledních 8 let jsme na této stránce porovnávali naši evoluční cestu ke kolektivnímu zasvěcení nebo-li obřadu průchodu:
„Kolektivní cesta zasvěcení lidstva od nevědomí k vědomí, k supervědomému. Od Homo Sapiens po Homo Noosphericus… “
Tento proces nám umožňoval vnést prvek soudržnosti do událostí odehrávajících se na Zemi, v tomto vícerozměrném vyprávění o evoluci. José Arguelles to popsal v roce 2002 následovně:
„Musíme pochopit, že prostřednictvím média univerzálního kosmického času je Země, Slunce, každá hvězda, souhvězdí a galaxie, tímto způsobem koordinována synchronní frekvencí času 13:20.“ Je to frekvence 13:20, která v celém vesmíru vytváří holonomickou konzistenci v čase. Noosféra Země je čočkou času. Prostřednictvím tohoto objektivu jsou soustředěny všechny kosmické informace. Právě tato Noosférická čočka času, dělá ze Země geokosmickou myšlenkovou formu.
Noosférická čočka času a mysli funguje nepřetržitě, ale nevědomky, od počátku vývoje Země. Protože Noosféra je funkcí univerzální synchronní časovací frekvence, její vědomá aktivace musí také vycházet z lepší mentální koordinace, s touto správnou synchronizační časovací frekvencí. Frekvence psi banky 13:20 je vědomě aktivována a registrována na lidské úrovni mentálním zapojením matice 13:20, která se odehrává během 260denního cyklu. Interakce 260denního galaktického cyklu s 365denním slunečním biotelepatickým cyklem, definuje jeden Noosférický rok nebo jeden sluneční galaktický cyklus 52 lidských let 52 365denní sluneční oběžné dráhy = 73 260denní galaktický cyklus).
Důležité pro pochopení Noosféry jako geokosmické časové čočky Země a duhového mozku je to, že musíme úplně změnit naši perspektivu z antropocentrické na noosocentrickou a tímto způsobem se vyvinout v Homo Noosphericus. “ – Jose Arguelles
ČAS A TECHNOSFÉRA
Na oslavu této 13denní pasáže komprimované fraktální rezonance, zveřejníme nové časové mapy a postřehy, které nám mohou při současném přechodu pomoci. Sledujte aktuální informace!
ZDROJ: Harmonic Convergence 2020–2028
Sdíleno v radosti a vděčnosti za moudrost našich předků a otevírajícího se galaktického dědictví,
Mikai. Hřejivá a Bezpečná Náruč Vesmíru

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *