Nová Balance v systému Aura-Soma

AURA-SOMA EQUILIBRIUM B 120 – PERSEFONE

Horní barva: čirá

Dolní barva: oranžová

Výsledná barva: světle oranžová

Čakra: druhá čakra, podbřišek                                                         

Narozena: 27.5.2021 v 8:00 GTM

Témata: Instinktivní vědění, dětská přirozená radost z existence, vyčištění šoků z dětství, řešení nevědomých traumat v linii ženských předků, vyhnání démona strachu z vnitřního dítěte, svoboda ve vztazích, oprostit se od očekávání, blaženost bez vnější příčiny, snaha vnímat a chápat vjemy z vlastního nitra.

Krátké shrnutí:

Persefona (B120), dcera Ceres (B119), přináší možnost hlubokého vhledu do traumat vlastní minulosti, jejich pochopení a následně transformaci na vědění a poznání, které nám může pomoci osvobodit se od svazujících vzorců ve vlastním životě. Tento proces pomůže chápat širší souvislosti našeho života a jeho účelu, jakož i rozvíjet intuitivní schopnosti a aspekty vyšší mysli.

Čas zrození:

Persefona, dcera Ceres, se zrodila v předvečer Krvavé Luny (zatmění měsíce v úplňku) ve Střelci, jedné z nejvýznamnějších kosmických událostí roku 2021. Příchod této lahvičky otevírá dveře k poznání hlubších aspektů nás samotných, ale i systému Aura-Soma.

Numerologie: Podíváme-li se na numerologické souvislosti, kdy 119 je zároveň 20 a 1 spolu s 20 je jako fyzická záchrana (1) lahvičky 20, tedy Dítěte hvězd. Persefona (120) je zároveň 12, tedy čirou na modré. Tyto dvě lahvičky 12 a 120, tedy představují komplementární barvy – barevnou opozici. Touto lahvičkou přichází chybějící část Dětské záchranné sady, která je tolik zapotřebí pro léčení časové linie směrem dopředu i dozadu. Otevírá se nám tak nová možnost překonání našeho vztahu k traumatu, kdy faktor probuzení, obsažený v traumatickém prožitku, přináší větší naplnění, větší potenciál blaženosti a hlubší vhledy, které mohou přicházet ohledně podvědomých vzorců a vlivů působících na náš život.

Je důležité chápat, jak se Duchovní záchrana 12 odráží ve 120 a otevírá dveře novým možnostem.

Řešení traumat a rozvoj vyšší mysli:

Dalším aspektem Persefonina příběhu je propojování a komunikace. Pokud se nám podaří vypořádat se s minulými traumaty a pochopit, jak ovlivňovala naše chování, možná se nám podaří propojit epifýzu a hypofýzu a otevřít tak vyšší funkce mysli jako je jasnovidnost, telepatie a telekomunikace.

Mytologie:

Zatímco Demeter představuje nesmrtelnou duši Země, Persefona je představitelkou duše lidí. V mytologii je Persefona známá jako bohyně nebo královna podsvětí.

Persefona, dcera Dia a Demeter (Ceres v římské mytologii), je v mytologii známá jako bohyně nebo královna podsvětí. Její matka jí v dětství bedlivě střežila, neboť nechtěla, aby někdo viděl její krásu a čistototu ducha ze strachu, že se do ní zamiluje. Avšak jednoho dne, když krásná a nevinná Persefona tančila na louce s motýly, Země se otevřela a vyjel z ní vládce podsvětí Hádes (Pluto) na černém voze, aby ji s sebou odvezl do své Podzemní říše. Demeter byla tak rozrušená ztrátou své dcery, že nezasadila žádná semena a ani se nestarala o úrodu na polích. Pláč a stížnosti hladovějících smrtelníků přiměli Dia k vyjednávání s Hádem, který souhlasil a dal Persefoně povolení být se svou matkou dvě třetiny roku a poté se vrátit zpět k němu do podsvětí, jak to odpovídá ročním období. Při poslední noci s Persefonou, kterou si Hádes u Dia vyprosil, využil triku s granátovým jablkem, jehož snědená semínka jako plod podsvětí nutí toho, kdo je sní, vracet se pravidelně zpět. To se také stalo Persefoně osudem.

Demeter je bohyně úrody, zemědělství a plodnosti a v době, kdy truchlí nad ztrátou dcery, se příroda bez její laskavé péče a pozornosti stává neúrodnou. Řekové se obávali jméno Persefony vyslovovat. Překlad jejího jména by mohl znamenat nositele světla i nositele temnoty. Je tedy výrazem duality světla a tmy. Ukazuje, že ve vnějším světě, ani ve svém vnitřním světě nemůžeme žít bez stínů.

Role lahvičky B120:

Na cestě k individualizaci skrze sestup do oranžového tématu skrytých stínů a semen našich traumat, dostáváme díky čiré horní barvě – světlu vědomí – možnost uzdravení tím, že prohlédneme naše nevědomé vzorce (semena minulosti – toho co jsme odhalili v lahvičce 119 Ceres / Demeter).  Tato lahvička se stává darem umožňujícím nám stát se nestranným pozorovatelem našich nevědomých strachů a traumat a osvobodit se od nich. Hades (Pluto), vládce podsvětí, říká Persefoně: „neuvědomuješ si, že já jsem temnota,“ a ona mu odpovídá: „a ty si neuvědomuješ, že já chápu stín, temnotu, lépe než ty“. A tak dochází k tomu, že Persefona se svým životem na povrchu – naplněným vztahem se svojí matkou a světem radosti z tvorby a krás přírody dokáže svým hlubokým vhledem stín a podsvětí lépe pochopit než ten, kdo z něj nemůže, nebo nedokáže odejít, je v něm uvězněn, pohřben. Byl to její osud sestoupit z přirozené jasnozřivosti vyšších světů a jako královna podsvětí spojit světlo a stín a překonáním tohoto traumatu zároveň naplnit svůj potenciál.

Zrození Persefony, dcery Ceres (v řecké mytologii Demeter) představuje nádhernou synchronicitu, kdy oranžová v horní části 119 byla vědomě zachráněna a nyní se objevuje v dolní frakci. Čirá v horní frakci vnáší světlo do oranžové a přináší úlevu naší nesmrtelné duši, které může pomoci zrealizovat účel její inkarnace.

Persefona tedy představuje dualitu světla a temnoty, světa, ve kterém nemůžeme žít bez stínu. Postupnou cestou individuace léčením časové osy a osvětlováním traumat minulosti, se osvobozujeme od vzorců minulosti a vnášíme světlo do oranžové barvy, která byla v Ceres (119) plně zvědoměna. K tomu je třeba stát se nezávislým pozorovatelem toho, co leží v našem stínu. Persefona je nádherný dar, který nám tuto možnost otevírá.

Zdroj: https://www.barevnysvet.eu/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *