Mount Fuji

HORA FUJI (FUJIYAMA, FUJI-SAN)
Mount Fuji je inspirativní, nesmrtelná a krásná čakra Země. Její soustředění je na Nové Měsíce a Úplňky ve znamení Vodnáře. Čínský Nový rok vždy začíná na Nový Měsíc ve znamení Vodnáře a úplňková noc ve Vodnáři je nejoblíbenějším časem v průběhu roku, k výstupu na horu Fuji.

Fujiyama znamená nesmrtelná hora. Někteří Čínští učenci říkají, že ostrov Osmi Nesmrtelných, Penglai, je Japonsko a Fuji je hora Penglai. Jiné autority považují Penglai za nesmrtelnou dimenzi. V Japonsku existuje tradice, že na vrcholu hory Fuji, žije kolektiv Nesmrtelných bytostí. Kaguya Hime byl ženatý s guvernérkou okresu, který obklopoval horu Fuji. Byla nesmrtelná, ale před svým manželem to schovávala. Jednoho dne mu řekla, že je nesmrtelná, zanechala mu kouzelné zrcadlo, které by mu umožnilo vidět ji v Nesmrtelné říši bytí a zmizela před jeho očima. Sdělila mu, že je jednou z nesmrtelných z Fujiyami a že se musela vrátit na vrchol do paláce nesmrtelných.
Pokud vylezete na vrchol hory Fuji, je možné se setkat s nepolapitelnou Kaguya Hime. Je známo, že vychází z mlhy a kontaktuje ty, kdo jsou čistí v srdci. Představuje Nesmrtelné, kteří žijí na vrcholu světové inspirativní čakry Země ve znamení Vodnáře, Fuji-San.
Na celém světě se zasvěcení do nesmrtelnosti často odehrává na posvátné hoře. Každý Nesmrtelný otevřel svoji atomovou a buněčnou strukturu eternalizujícímu toku telurických proudů. Proud života přítomný v celé přírodě očisťuje a regeneruje tělo, pokud je mu dovoleno protékat bez omezení. Jak tento přírodní proud života prochází tělem, radost a díkůvzdání jej zvětšují tak, že objem života opouštějícího Nesmrtelné je větší než objem, který do nich vstoupil. Hory poskytují ideální prostředí pro práci s touto nesmrtelnou magií. V Japonsku se nesmrtelní nazývají Sennins.
ZDROJ: Robert Coon
Sdíleno v pokládání základů nesmrtelné kultury na Zemi a šíření krásné a věčné pravdy o fyzické nesmrtelnosti,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *