Aktuálně na nebi…

Intuitivní astrologie – Lví brána a Novoluní ve Lvu, srpen 2021
8. srpna zahajujeme nový lunární cyklus za přítomnosti portálu Lví Brány. To vytváří magickou energii s vysokými vibracemi, která nám všem umožní, spojit se s naší vlastní vnitřní lví energií.
Portál Lví Brány se aktivuje kvůli východu hvězdy Sirius, který se shoduje s tímto ročním obdobím. Sirius je považován za naše duchovní Slunce a poté, co zmizel z naší noční oblohy, se nyní připravuje na návrat.

Mnoho starověkých civilizací sledovalo vzestup Siria v domnění, že to byl silný čas znovuzrození, hojnosti, duchovního pokroku a přechodu do vyššího stavu vědomí.
Zatímco přesný výstup Siria zpět na noční oblohu v konečném důsledku závisí na zeměpisné šířce místa, kde na světě se nacházíme, 8. srpen se díky numerologii 88 stal silným datem, který oslavuje vrcholící Lví portál.
Číselný kód 88 představuje nekonečno, duchovní inteligenci a aktivaci DNA. Věří se, že v tento den můžeme integrovat vysokofrekvenční energie Siria přímo do naší bytosti.
Tuto energii Siria můžeme považovat za klíč, který pomáhá odemknout větší povědomí, náš osud, nové vrstvy naší kontrakce duše a světelné kódy, které jsme přišli na tuto Zemi prozkoumat a pracovat s nimi.
Zatímco portál Lví Brány se koná každý rok, rok 2021 je mimořádný, protože se shoduje s Novým Měsícem ve znamení Lva. Novoluní může zesílit energii portálu, znásobit jeho účinky a naši schopnost manifestovat.
Novoluní jsou vždy silným obdobím pro vytváření záměrů, ale o to více, když Nový Měsíc spadá do vysoce kreativního znamení Lva, při asistenci portálu Lví Brány.
Nabízí se možnost zapřemýšlet o tom, co toužíme ve svém životě vytvořit, a dovolit si, aby toto stvoření pocházelo přímo z našeho srdce, a poté jej vložit do světa, aby se mohlo projevit v naší realitě.
I když je tento portál Nového Měsíce a Lví Brány magickým časem pro stanovování záměrů, je to také čas spojení s naším Vyšším Já.
Vědomé spojení s naším Vyšším Já nám umožní dosáhnout nového místa svobody a moci. Místo toho, abychom něco vyžadovali nebo se snažili něco uchopit, či sdělovali vesmíru svůj seznam přání, jsme otevření a přijímáme vše, co k nám proudí, a ve stavu naprosté důvěry, že se vše odehrává pro naše nejvyšší dobro.
Naše Vyšší Já – Božství v nás a kolem nás, vždy ví, co je pro nás a cestu naší duše nejlepší.
Práce z tohoto stavu bytí nám umožňuje pracovat v souladu s vesmírem a cestou naší duše. Při práci z tohoto místa máme také tendenci zjišťovat, že to, co manifestujeme ve fyzické rovině, je vždy automaticky sladěno přesně s tím, co potřebujeme.
Nový Měsíc ve Lvu je momentem vysoké tvůrčí energie a okamžikem pro připojení k energiím s vyšší frekvencí a planeta Uran je také velmi aktivní.
Uran je planeta probouzení a změn. Může otřást věcmi a obrátit je na hlavu, takže jsme nuceni nahlížet na ně novým způsobem.
Jelikož je Uran pod tímto novoluním velmi aktivní, můžeme obdržet nějaké informace, které nám pomůžou přehodnotit perspektivy.
Uran rád přináší prvek překvapení, takže není vždy možné předpovědět, co se bude odvíjet. Jediná věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že Uran s námi vždy zatřese, aby nás probudil.
Díky otřesení naší reality můžeme vidět věci v novém světle, vnímat věci z nového nadhledu a zažít růst.
Nejistota je součástí života, a přestože je nepříjemná, může být výborným mistrem v učení, jak se od něčeho odpoutat, zůstat v přítomném okamžiku a otevřít se svému plnému potenciálu. Jak se říká – když nic není jisté, tak je všechno možné.
Jako planeta probouzení je Uran také spojen s otevřením třetího oka a vzestupem našeho vědomí.
Tento dar, který Uran přináší, může být pod tímto Novým Měsícem znatelnější, díky portálu Lví Brány a dalším vysokofrekvenčním energiím, které se v této době promíchávají.
Pokud se v našem životě věci zdají nestálé, můžeme tuto energii použít ke změně toho, jak se rozhodujeme na věci nahlížet. Kde můžeme jakoukoli nejistotu považovat za otevřené pole možností?
Probouzející sílu Uranu můžeme také použít k meditaci, ke spojení se svojí intuicí.
Tato energie by také měla ztenčit závoj mezi dimenzemi, což by usnadnilo našim blízkým a andělům nebo duchovním průvodcům navázat s námi kontakt.
Nový Měsíc, který nastane na obloze 8. srpna je rozhodně speciální z mnoha důvodů. Aktivuje v nás energii Lva a je to ideální čas na nalezení vnitřní důvěry, posunutí hranic a pocítění neomezeného potenciálu našeho bytí.
Tento Lví Nový Měsíc není o jednání v úzkých hranicích a o ústupu zpět k tomu, co je pohodlné. Jde o statečné postavení v naší skutečné, autentické moci. Jde o to, přijmout všechny aspekty našeho Já takové, jaké jsou, být hrdí na to, odkud jsme přišli, a mít jistotu na naší cestě a toho, co nás čeká.
Energie Lva je velmi zaměřená na srdce a poháněná srdcem. Takže zůstaňte mimo ego a pracujte s touto krásnou energií z tohoto posvátného místa.
Dovolte svému srdci být vaším průvodcem.
ZDROJ: Tanaaz
Sdíleno v jednotě poznání a vytváření svobodného světa,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *