Aktuálně…

Samhain je galský festival označující konec období sklizně a začátek zimy nebo „Temnější Poloviny“ roku, oslavy začínají 31. října večer. Nachází se zhruba v polovině mezi Podzimní Rovnodenností a Zimním Slunovratem. Samhain je mocný portál, kdy je závoj mezi fyzickým světem a vyššími dimenzemi opravdu tenký. V čase Samhainu náš vnitřní svět předbíhá svět vnější. Obracíme se dovnitř a jsme připraveni vidět/cítit/zažít temnotu uvnitř.

Máme příležitost otevřít se stínům uvnitř, posouvat energii, nebát se tmy, ale vidět ji tak, jak vidíme světlo, jako součást toho, kým jsme jako bytosti v tomto fyzickém lidském životě. Každoročně v tuto dobu procházíme procesem smrti/znovuzrození a energetické posuny, k nimž dochází v posledních týdnech, znamenají pouze to, že letošní proces smrti a znovuzrození bude ještě silnější než obvykle. Samhain může skutečně podpořit náš osobní růst a proces vzestupu, pokud vědomě vstoupíme dovnitř a čelíme temnotě s láskou, ne strachem.
Temnota je součástí toho, kým jsme, a my jsme tu, abychom odstranili (naplnili láskou) strach z temnoty, ne temnotu samotnou. Buďte připraveni vidět/cítit/zažít temnotu, nesnažte se před ní utéct nebo se schovat, jak by si to ego moc přálo a jak to dělalo po celou dobu.
Nyní jste silnější, než jste byli minulý rok nebo dokonce minulý měsíc. Můžete a budete postupovat, dokonce přeskočíte některé časové osy. Vesmír nás v tomto směru energeticky podporuje.
ZDROJ: Divinefeminine7777
Sdíleno na frekvenci věčného míru, který překračuje veškerá porozumění,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *