Channeling a míra napojení

Každý má své individuální napojení a míru otevřenosti srdeční čakry. Podle toho také myslí, koná a projevuje se ve hmotě. Proto bedlivě sledujte, jací lidé jsou ve vašem blízkém okolí, s kým se propojujete při fyzickém setkávání, ale i při online setkáních (není rozdílu, energie proudí stejně, jen je více hmatatelné setkání v tváří tvář), jaké čtete články, channelingy, zprávy a na jaké filmy se díváte. Vše je energie a ta se různě prolíná, kupí, prostupuje, ničí, uzdravuje, boří a staví. Nelze poslouchat pouze slova. Poslouchejte srdcem. Vnímejte energie přes srdeční čakru. Jaký je to pocit? Je tam prázdno nebo snad tíha a tlak? Nebo je tam proud lásky a pocit bezpečí? Prověřujte, naciťujte, nebuďte odpojení sluníčkáři a buďte vždy bdělí v přítomnosti.
Vybírejte si videa a knížky, články a channelingy podle energií. Ladí s vámi? Přináší vám poznání, radost, souzní s vaším srdcem? Pak jste s nimi v souladu. Velmi se vymezujte energiím zastrašujícím, ovlivňujícím, manipulujícím, vyvolávajícím tíseň a úzkost, kdy zůstanete po přečtení či sledování rozladění, vyčerpaní a depresivní.
Každý již musí sám za sebe, nelze říci, ty čti toto a to ti pomůže. Každý již má svou odpovědnost a volí. Chystáme se být stabilní bytostí, učíme se být v síle a víme již, kdo jsme.
Držím všem palce v této době přemíry informací, v této době chaosu a nepřehlednosti. Však cesta se každému otevře, kdo je připraven a je morálně čistý, propluje velmi hladce tímto marastem.
Celesta
An-ab-el: Všem poutníkům se na vědomost dává, že nadešel čas, kdy podpora vaše jest tak veliká, že cítit je i ve vlasech, ne jen v duších vašich. Proto nebojte se, otevřete svá srdce a my do nich proud lásky vyšleme, my vaši průvodci a strážci od věky věků, kteří se podílíme na duchovním vývoji vašem, jsme tu vždy přítomni a náruč máme otevřenou.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *