Žena a její muži

„Nemůžu si najít partnera. Nevím jak to udělat, kde ho najít. Když už někoho najdu, tak nedokážu být pasivní. Začnu tlačit na pilu a muž začne couvat.“
Tak tohle téma řeším se všemi ženami, které nemají momentálně vztah.
To je případ mnoha a mnoha žen. Mají pochyby. Pochybují o sobě a o tom, že nějakého muže potkají a když už někoho potkají po dlouhé době, tak se začnou bát, že jim příležitost/muž uteče a začnou bláznit a dělají věci, které by jinak neudělaly.

Začnou muži nadbíhat, buď mu začnou nabízet, že mu začnou dělat mámu, to znamená, že mu začnou naslouchat, muž se svěří s každým bebíčkem, postěžuje si na práci, na manželku a tak dále.
Muž si udělá z ženy vrbu, matku ale nikdy ne partnerku. A když přeci jen se ženě podaří ženě muže do vztahu nějak dostat, je téměř jisté, že muž stejně jednou uteče.
Nebo se žena začne jakkoli jinak podbízet, začne mu dělat „kámoše“, manažerku (začne řešit jeho problémy), těch způsobů je prostě mnoho.
Zkrátka žena, která moc chce a bojí se, že přijde o příležitost už dopředu prohrává.
Většinou pokud si žena muže uloví na začátku a nedá prostor muži a nedá mu možnost si ženu zvolit a získat ji, tak muž, který takto neinvestoval energii na začátku, se podvědomě cítí okraden o něco. Nebylo mu dopřáno být mužem na začátku a tedy takový muž ani necítí, že by žena byla ta pravá. Pochybnosti narůstají a nikdy už nezmizí.
Žena se může na hlavu postavit, ale toto už ve vztahu nedožene. Ani tím, že nasmaží deset kilo řízků, vlastně ničím.
Pro muže je důležité, aby dostal na začátku velký prostor.
To není genderový stereotyp to je prostě fakt.
A pokud z nějakého důvodu nemá zájem dát do vztahu svoji mužskou energii, pak to žena musí respektovat.
To, že muž je ochoten být na začátku aktivní také znamená, že muž je na vztah připraven a že má o vztah zájem. Muž, který čeká až ho žena uloví, ve skutečnosti zájem o vztah nemá a dřív, nebo později ženě stejně uteče.
Pokud tedy muž neinvestuje na začátku, žena by o takového muže vlastně ani mít další zájem neměla.
Pokud se ovšem nebojí, že další muž nepřijde a pokud se nebojí, že zůstane sama.
Ženy často přechází až do jakéhosi druhu vnitřní hysterie, že jsou už nějakou dobu bez partnera. A to není dobře.
Slyším to v týdnu minimálně dvakrát. Ale já už jsem tak dlouho sama! Já chci hned.
A to je znakem, že žena není ještě v něčem úplně dospělá.
Protože tam chybí trpělivost a hlavně víra.
Pokud žena řeší, že chce nutně partnera, jsou za tím skrytá 4 hlavní témata.
1. Nedostatek ženské trpělivosti jako hlavního aspektu zdravého ženství…
2. Nedostatek víry v sebe a v Boha – protože partner přichází vždy z vůle Boží, partner nepřichází jen tak náhodou a pokud má žena strach že nikoho nenajde dost razantně jí chybí právě víra…
3. Přesvědčení „Nejsem dost dobrá“…
4. A nebo je žena vnitřně nezralá a hledá si v partnerovi doplnění svojí nezralosti.
Buď si hledá tatínka, nebo maminku a nebo Boha.
A nutně to potřebuje, protože jí moc chybí máma, táta a nebo Bůh.
Ženský klid v období, kdy nikoho nemá tam prostě musí být.
Protože když muž vstoupí do vztahu se ženou, která muže strašně chce, tak muž z takového vztahu nebude mít takové uspokojení, jako když si najde ženu, která je vnitřně natolik svobodná, že žádného muže nutně nepotřebuje.
Pokud muž zaujme ženu, která v sobě nemá program „potřebuju a chci chci chci muže“, ženu svobodnou a silnou, tak to je pro něho jeden z největších úspěchů.
„Dokázal jsem zaujmout ženu, která po žádném muži nepase“ – tím muž získává potvrzení že je muž, že je schopný, zajímavý, pro svět dost dobrý.
Pokud muž „uloví“ ženu, která nutně někoho chce tak z toho získá podvědomý pocit „no zas tak těžké to nebylo, ta by si začala skoro s každým kdo má penis a střechu nad hlavou, na mě vlastně nezáleží“.
Takže z toho muž ani nemůže mít takovou radost.
Základem k tomu, aby muži byly ve vztazích šťastní a měli pocit, že mají tu pravou je to, aby ženy přestaly nutně chtít chlapa.
Protože pro muže není nic víc sexy, než žena, která neřeší jestli muže má a nebo nemá a dokáže si užívat život i sama.
Muži, kteří pochybují jestli mají doma tu pravou, bývají dost často právě ti, kterým na začátku nebyl poskytnut dost velký prostor ženami.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *