Probuď své poslání na Zemi

„Náš vztah k druhým lidem, k našemu tělu, k Zemi, to je opravdu velké téma. Nežijeme ve vzduchoprázdnu. Věda nám rozděluje svět na malé krabičky, abychom ho mohli jednoduše studovat. To stejné se učíme ve škole. Ale Matka příroda v krabičkách nežije, příroda nezná rozdíl mezi tím, kde končí ona a začínáme my. Nedělá rozdíl mezi geologií a biologickými bytostmi.
Vy a já dlužíme sobě a našim dětem, budoucí generaci, abychom se chopili moudrosti, kterou máme na dosah ruky, bez ohledu na to, odkud pochází – z vědy, starodávných tradic nebo spirituality. Abychom se nechali unést moudrostí a vstoupili do pravdy – hledáme pravdivé, upřímné, faktické informace, které nám pomáhají vytvářet řešení pro svět, ve kterém dnes žijeme.
 Náš svět se mění (dokonce už i pro skeptiky). Už nejde o přežití, nejde o to počkat, až změny přestanou. Už nemůžeme jen sedět a čekat, až se vše vrátí do „normálu“.
 Minulost je minulost. Změnu nemůžeme zastavit. Jediné, co máme pod kontrolou, je to, jak na změnu reagujeme.“
 Gregg Bradden
Pojďme k tomu společně zaujmout jasný postoj. Změna začíná Tebou. Mnou. Námi všemi.
20. února se na Summitu Strážců Země propojí vědci, spirituální učitelé, mentoři a podnikatelé. Budou s námi sdílet svoje silné zkušenosti, osobní praxe, rituály a techniky. Tento summit přináší naději, že můžeme do našeho bytí na Zemi vnést smysl, poznání a větší jistotu. O trochu více zase pochopíme, proč se na planetě Zemi dějí tak velké změny a díky tomu se snáze rozhodneme jít novou cestou – k sobě, k Matce Zemi i k harmonii s celým životem.
Pokud to s vámi rezonuje, zaregistrujte se zde.
S láskou,
Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *