Aktuálně na nebi…

Životní šance?
Jupiter konjunkce Uran v Býku 21. dubna 2024
Může setkání Jupitera s Uranem někomu změnit život k lepšímu? Je toto spojení natolik silné, aby se něco takového mohlo stát? Podle mě určitě ano. Jde o konjunkci poměrně pomalých planet, která nastává přibližně 1x za 14 let. Ale přímo ve znamení Býka se tyto planety naposledy spojily před více než 80 lety! Z toho tedy jasně vidíme, jak mimořádná astrologická událost nás v těchto dnech čeká…

Obě planety působí silně a specificky. Uran je nezastavitelným nositelem nezávislosti, překvapení, změn a inovací. A Jupiter znamená velkorysost, hojnost, příležitosti a úspěch. Když se setkají v konjunkci, rozhodně mohou vznikat významné pozitivní impulsy pro váš život. Samozřejmě to bude platit hlavně u těch z vás, kdo máte ve svých horoskopech důležité prvky v blízkém okolí 22. stupně Býka, Kozoroha a Panny, případně Raka a Ryb.
A v jakých oblastech se může něco podařit? V závislosti na umístění ve vašem osobním horoskopu je možností více, ale vzhledem k charakteru znamení Býka, kde se tato konjunkce odehraje, se nabízí především oblast financí, majetku, podnikání, investic, atd. Možná v těchto oblastech zvažujete změnu, přemýšlíte nad investicí nebo vás překvapí zajímavá nabídka. Důvěřujte svým znalostem, intuici a jděte do toho, ať nepropásnete skvělou příležitost.
Tohle může být urychlovač a gamechanger, a jsem přesvědčena, že pro některé z vás skutečná životní šance!

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *