K zamyšlení

„Všechny třinácté komnaty musí být otevřeny, ale není dobré se v nich zastavit. Je samozřejmě skvělé žít s pozitivně naladěnou myslí, ale nesmí se z ní stát navoněná mentální past.
Je velmi moudré zaměřit pozornost do prostoru vědomí, k samotnému božství a odtamtud být inspirován k tvorbě. Když spočíváte v čirém Bytí, přirozeně vyvstává to nejlepší možné. Není to mentální proces.
Božsky tvořit můžete jedině, když jste opravdu „čistí“ a nic neskrýváte a toho nedosáhnete tím, že si svou čistotu budete představovat.
Zmizí nepořádek z Vaší zahrady tím, že si budete říkat, že tam není? Samozřejmě že ne a přitom se právě o to tolik lidí uvnitř sebe sama snaží.
Je fascinující sledovat jak sebejistě moudří jsou někteří učitelé a průvodci, jejichž osobní životy a blízké vztahy jsou přitom v totálním rozkladu, protože negují určité aspekty vlastního prohlubování.
A proto pamatujte, že jakákoliv duchovní pravda musí být reálně žita, jinak nemá hodnotu. Lidé nepotřebují další prázdné chytré věty, ale energetické pole někoho, kdo opravdu žije to, o čem mluví.“
– Jan Ramin, zdroj FB

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *