Aktuálně na nebi…

Uran a Jupiter v přesném zákrytu na 21° 47′ Býka. Situace dozrála do momentu, kdy si běh událostí vynucuje zásadní zvrat. Ten může nastat kdykoliv, načasování jsme tu rozebírali včera. Konjunkce je nachystaná ke spuštění spektáklu, podpůrní aktéři ve vedlejších rolích zajišťujících hladký průběh jsou připraveni na značkách: Lilith na 22° Panny (kontakt trigonem)Mars na 22° Ryb (kontakt sextilem). Stačí mávnutí motýlích křídel, poslední kapka – ta dopadne nejspíš v podobě Luny, toho času rovněž v Panně, která se směrem k dnešnímu poledni bezlimitně blíží do konjunkce s Lilith, a tedy do opozice k Marsu, do trigonu ke dvojici Uran + Jupiter.

Kulisy na pozadí? Retrográdní Merkur na 17° R akčního, impulsivního Berana dobíhá znovu do konjunkce se severním lunárním uzlem na 15°38′ R Berana (pravá pozice). Konstelace osudových rozhodnutí v tématech otevřených k řešení kolem 17. března 2024.

Na pozadí si Slunko (dnes čerstvě na 0°-1° Býka) nabíhá do odhodlaného, nekompromisního a intenzivního kvadrátu k Plutu (2°04′ Vodnáře). Ten se začíná projevovat už dnes, v neděli sílí, vrcholí v pondělí. Nátlak, zahnání do kouta a nucená kapitulace ega jako předstupeň následné totální proměny.

Klára Koničarová

Foto: Jupiter, Shutterstock


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *